Fórumok - Legkedveltebb hozzászólások
A listában a 100 legkedveltebb, a legtöbb piros szívvel jutalmazott hozzászólást láthatod az elmúlt 30 napból.
Sziasztok!
Bár már régóta aktív tagja vagyok a csoportnak, az utolsó időben inkább csak olvasóként.
Ennek több oka is van. De a legfontosabb, hogy ugyan az utolsó körben összejött a terhesség, de amíg a végére nem értünk, egyre kevésbé volt kedvem írogatni. Mert, bár nagy volt az öröm, a félelem az újbóli belebukástól, visszatartott a folyamatos beszámolásoktól…
Viszont most szeretném veletek megosztani a hírt, hogy végül nekünk is sikerült. Pár napja szültem meg 44 évesen, petesejtdonoros segítséggel az első kisfiunkat.
A kezelések alatt, majd a terhesség alatt mi is rengeteg információval találkoztunk és sokféle gondolattal küzdöttünk.
A hagyjanak békében a donoros tukmálástól elég messze jutottam, amikor végül teljesen békésen elfogadtam, hogy alig várom már a petesejtdonoros babánkat…
A terhesség minden idejét próbáltam csak a babára koncentrálni és nem sokat foglalkozni azzal, hogy egyáltalán hátrány-e, hogy csak petesejt donor segítségével sikerülhet. A hozzánk kapcsolt, új, idegen sejtet ma már inkább látom jó értelemben vett vérfrissítésnek, mint szomorú ténynek.
És mivel mindig is érdekeltek az új dolgok, a kísérletezések, így már a kezdetektől fogva iszonyatosan nagy izgalommal várom hármunk összekapcsolásának eredményét.
Szokatlan és fura a lombik önmagában is, de a tudomány folyamatosan fejlődik és mivel mi alkottuk, ez is valahol a természet része, képesek vagyunk megváltoztatni a folyamatokat, csak szokni kell a változást…
Az epigenetika meg még sok mindenre fog választ adni…
Talán arra is, hogyan lehetséges, hogy a petesejtdonoros babánknak egy olyan külső tulajdonsága lett, ami az egyik tulajdonságom, a populáció körében pedig szinte ritka…
Írok majd még többet is, de most mennem kell babusgatni…
Sziasztok,
Én csak csendes megfigyelő voltam itt, régi motoros vagyok, régi fórumokból többen ismernek. Már 2,5 éve próbálkozunk a férjemmel, már eléggé reményvesztettek voltunk. Nem volt sok kedvem emiatt írogatni. De hozok egy kis reményt a régen próbálkozóknak! Mi megkaptuk a legszebb húsvéti ajándékot, tegnap reggel teszteltem és nem akartam elhinni amit látok! És még mindig annyira hihetetlen számomra! Megérkezett hozzánk a csodababánk! Nagyon remélem, h ennyi várakozás után, minden rendben lesz!!! 😍❤️
Feltöltöttem a tesztet.
Mindenkinek gratulálok, aki pozitívat tesztelt és mindenkinek drukkolok, aki még nem.
Gondolom más a vérnyomás, pulzus vagy nemtommi.
Az mind semmi, de a serpenyőben lévő forró zsiradék honnan tudja, hogy hol állok?!
Néha tök normálisan tudsz reagálni, még akkor is, ha a betűket felcseréled, de néha annyira feleslegesen vauzól bele a fórumokba, hogy az mát fáj.
Ha nem tudsz, nem akarsz, nem értesz hozzá, miért kell mindenáron butaságokkal egy fórumot teletolnod?
Aki dolgozni szeretne, annak fontos lehet, de a sok butaság között elvész a lényeg.
Fú csajok én olyan boldog vagyok. Ma reggelre erősödött a második csíkom. Kipróbáltam egy early predictort. Ezt is feltöltöttem. Nagyon szépen köszönöm a sok biztatást mindenkinek.
Most nagyon vigyázunk :)
Saját magad miatt magas a vérnyomásod, nem másik ember miatt. Nem az számít ki mit tesz vagy nem tesz, hanem az arról alkotott véleményed. Tudom amíg ezt meg nem érti valaki addig felháborítónak tartja amit írok, de most írjam azt hogy ez engem nem zavar? Mert tényleg nem. Mióta én értem ezt, nőtt az elfogadás bennem minden és mindenki iránt, egyre több dolgot el tudok már engedni.
Életbevágóan fontos hogy tudjam, én vagyok a legfontosabb és ehhez nem pirulák kellenek hanem én.
Aranyosak vagyok mindannyian!😍
Szép kis nokedli ,a képen is.Van már szép szívhangja.Teljesen elérzékenyültem mikor meghallottam...🥲
Sziasztok
Tegnap csináltattam egy reggeli progi vérvételt.Úgy hogy a vérvételig nem adtam be semmit...
51nmol/l lett aminek nagyon örülök
A Hcg Fet+21 8052
Többet Hcg-t nem nézetek!
Lehet hogy az utolsó kis csenevészünk nagyon velünk akar maradni!😍
A melleim viszont szétrobbannak!!!!
Most csak icipici lépésekben örülünk mindennek ami pozitív mert nagyon sokat csalódtunk!
Mindenkinek kitartás.A tanulság hogy kezdeti elkeserítő 77 hcg ből és 14 nmol/l progiból is történhet csoda!❤️
Veled nem szeretek beszélgetni.
Túlságosan magas lóról beszélsz emberekről.
És most nem Juditról van szó.
Az a kib@szott fennsőbrendűség ami süt a hozzászólásaidból ,az hovatovább bicskanyitogató.
Emlékszem,amikor nem oltattam be magam ,akkor is az a fránya "én mindent tudok "stílus odab@szott.
Az egészség szerencse és nem több.
A héten a második temetésre megyek, a holnapi 49 évet élt, a tegnapi 50-et. Fittek, egészségesen élők voltak, aztán tessék.
Egy volt kollégám még küzd, de az elmondások szerint a jövő hetet már nem éli meg, ő 52. Szintén a teljesen normális élet.
Mind káros szenvedélyektől mentes nő, számomra félelmetes.
És qrvára dühít az a hozzáállás, hogy mindenki megdolgozik a betegségéért. Az Áldozathibáztatás magasiskolája.
Egy embert ismertem, aki megdolgozott a betegségéért, az apám 40 év alkohol és 45 év bagó után lett vastagbélrákos. Parádésan kijött belőle, senki el nem hitte róla hogy beteg, a kemo a haját sem vitte el... aztán elvitte az öreget más.
Én, vagy írhatom, hogy mi, a családom, már nem ünneplem úgy a húsvétot, mint régen, amikor még kicsik voltak a gyerekek, megvolt a varázsa a meglepetések keresésének, a készülődésnek. Mostanra már más lett a dinamika, és nálunk nincs is kiélezve az ünnepekre, hogy mikor kell együtt lennünk. Amikor találkozunk, az nem feszélyezett, nem kötelező, hanem őszinte és szeretetteljes. És pont ettől értékes. Úgyhogy ha most nem jön össze a látogatás vagy a meghívás Nálatok, ne bántson, jön majd egy másik, szép alkalom. Addig is pihenj, sétálj egy jót, nézz egy kellemes filmet, töltsd magaddal az időt úgy, ahogy jól esik.
Ha vallási is nálad az ünnep, sétálj el a templomba.
Mindenkinek teljen úgy, ahogy azt szeretné!
Pártatlan vita lesz.
Nem hiába indultak Németországban, Angliában perekben az oltás mellékhatásai miatt.
Én magam is ismerek eseteket.
Vannak akiknek fel sem tűnt, hogy az oltástól, után jött ki a betegsége, keringési, ízületi.
Aki szívromamot, agyvérzést kapott, vérrög alakult ki bárhol a testében, nem mondom, hogy nem lehetett valami betegsége, de egyről a családban biztos vagyok, úgy kapott agyvérzést, hogy semmi baja nem volt. Nekem sokatmondó volt az idegrendszeri kérdése, kapott-e covid elleni oltást, az igen válasz után a hallgatása.
Akinek nem lett, vagy nem tud róla általában összeesküvésnek fogja mondani, hinni.
Én dühös vagyok, hogy muszáj volt beadatni, kényszerítettek rá.
Tudom, hogy gyűlölni fogsz ezért a megjegyzésért, de ha tényleg senkinek nem vagy fontos, ha tényleg senki nem akar veled lenni, valószínűleg neked kellene változtatni valamit.
Hiszed vagy sem, elsődleges nyelvünk az energia, mindegy mit mond a szád, az energiád abszolút mindent elárul rólad.
Leélheted így is az életedet, de változtathatsz is minden nap csupán egy százalékot - hogy ne frusztráljon a gyors változás. Alig több mint 3 hónap alatt óriásit tudsz változtatni.
Mi 3 éve Nifty Pro-t csináltattunk, most pedig Trisomy Complete-et. Árban kb egyformák, tartalomban is nagyon hasonlóak, a Trisomy Complete kicsivel több dolgot néz, mint a Nifty Pro.
Örömmel osztom meg veletek, hogy második babánkat várjuk ❤️ Az első trimeszter végén tartunk, minden genetikai vizsgálat rendben.