Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ma különösebb ok nélkül érzem, hogy támadnak! fórum

Ma különösebb ok nélkül érzem, hogy támadnak! (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2 3
márc. 31. 09:27

Ha folyton rossz dolgok történnek veled, valamit rosszul csinálsz...

De mindannyian meggyőződhettünk erről a hozzászólásaidból.

márc. 30. 21:45
Ez különben is a tegnapi napra vonatkozott, ma meg MA van!
márc. 30. 21:44

Értelmes hozzászólást itt csak Bársonytappancstól olvastam.

Tök jó szándékkal közölte az álláspontját.

De ti csak gúnyolódni, személyeskedni tudtok!

Úgyhogy hozzá hasonlóan én is megyek innen!

Jó fröcsögést, utálkozást, személyeskedést! ;)

60. Regin_a (válaszként erre: 59. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 21:06
Citromverbénát biztos nem próbáltad még!
59. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 53. - Érdekes73)
márc. 30. 20:48
Jól van. Te inkább tömd a majmot és penci!
márc. 30. 20:48
Mindegy, én tudom. Olyan nincs hogy egy napon ennyi xar történik, ahogy elmúlt éjfél. Igen, átkozhatnak így el egy napot, de sokan ezt fel sem fogják. Én amúgy sem szoktam ennyire balszerencsés lenni, ezért is volt furcsa.
57. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 50. - Alinka01)
márc. 30. 20:45
Mégis te személyeskedsz hogy pszichiátria való nekem amikor olyat írtam ami nem illik bele a világképedbe, hogy léteznek rontások, átkok! Nem egy ember van aki szeret célzott támadásokat intézni bizonyos napokon. Na akkor kettőnk közül ki a kirekesztőbb? Én nem mondtam hogy menjél pszichiátriára, te viszont ezzel sértegetsz!
56. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 49. - Alinka01)
márc. 30. 20:42
Te minta állampolgár vagy, én meg nem fogom figyelgetni hogy mikor hajlandó rám emberként tekinteni, ezért is nem köszöngetek. Mindenki végzi a dolgát, megy amerre megy, van bérletem, felmutatom és ennyi!
55. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 47. - Evinene)
márc. 30. 20:40
Ennyi.
54. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 46. - K-né Zsóka)
márc. 30. 20:40

"Lehet ő is nyűgös volt kora hajnalban. Elég sok bunkó ember van."

Ő erőszakosan számonkérte hogy miért nem köszönök hajnalban!

És ha én vagyok nyűgös akkor mi van?

Azt se tudom merre vagyok arccal, erre rám hördül hogy miért nem köszönök, amikor a többi le se sz@rja hogy a világon vagyok, még a bérletem se érdekli, oda se néz, max. a telefonja/tabletje képernyőjét söprögeti állóhelyzetben. Ez a szomorú valóság.

márc. 30. 14:51
Tanulság: vasárnap is köszönj a buszvezetőnek álcázott vizitelő dilidokinak.
52. Kacsahercegno (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 13:54
Szerintem ezeknek az apróságoknak túl nagy jelentőséget tulajdonítasz, balszerencse meg sötét erők amiért a buszsofőrnek szar napja volt? Meg amiért megbotlottál? Ne hagyd, hogy ilyen jelentéktelen apróságok tönkretegyék a napod meg az életed, jól is néznénk ki, ha mindenki szaladna levetetni az átkokat amikor megbotlik mert huha hatalmas sötét erő gáncsolt ki. Nézz a lábad elé, köszönj a sofőrnek, ezeket a kis bosszúságokat meg nem is érdemes ennyi ideig megjegyezni sem...
márc. 30. 13:48

A fekete mágiás részhez annyit fűznék hozzá, hogy az Erő az egy - a kérdés az, hogy mi a szándékod, mire használod azt. De ha láttad például a Csillagok háborúját (hogy lett egy ígéretes jediből Darth Vader), akkor ezt nyilván tudod :)

És csak úgy zárójelben jegyezném meg, hogy télen nem mindenhol van hideg, és még a kontinentális éghajlaton is egyre ritkábban esik a hó - ha figyelsz, Te is láthatod, hogy az egész világunk változik. Ezért is van, hogy bizonyos módszerek, terápiák, amik korábban működtek, ma már nem feltétlenül visznek előre.

És még valami: aminek a figyelmedet adod, annak az energiádat is adod. Úgyhogy én léptem is :)

50. alinka01 (válaszként erre: 44. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 12:28
Nem jegyzek én meg semmit, amit Te nekem irkálsz! Az én életem rendben van, ahogyan a Tiéd sosem lesz, ha így folytatod. Na pá! Irány a Pszichiátria, ott talán tudnak rajtad segíteni!
49. alinka01 (válaszként erre: 46. - K-né Zsóka)
márc. 30. 12:21
Ritkán buszozom, de itt vidéken én is köszönök a buszvezetőnek felszálláskor. És ha még ritkábban Pesten szállok buszra az első ajtónál és éppen odanéz a sofőr, akkor is köszönök. Soha egyik sem volt még felháborodva, legfeljebb meglepődve, de visszaköszönt.
48. Ruslan (válaszként erre: 39. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 11:44
A szó elszáll, az írás megmarad. A 15 és 36 kommentben nem ez áll.
47. Evinene (válaszként erre: 46. - K-né Zsóka)
márc. 30. 10:51
Sziasztok, nálunk kint leszállás előtt Thank You you Driver Londonban vidéken meg jobban. Bpten megbámultak mit köszönöngetek ismeretlenül leszálláskor...Mar abból ki lehet találni ki hová valósi. Cheshunt-ban mindenki köszönt a buszvezetőnek. Vagy Londonban akkor biztosan vidékről jött be...
46. K-né Zsóka (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 09:59
Nem tudom, hogy más miként szokta, de én ha felszállok a buszra, mindig köszönök a vezetőnek. Messze nem érdekel, hogy más köszön-e vagy sem. Ez egy alap dolog. Lehet ő is nyűgös volt kora hajnalban. Elég sok bunkó ember van.
márc. 30. 09:38

Rendben. Ha szakembernél is jártál, akkor nyilván azt is tudod, hogy a hiteles segítő szakember "nem halat fog neked", hanem megtanít "halászni". Azaz amellett, hogy az aktuális helyzetedet segít megoldani, megtanít arra, hogy azt hogyan tudod elkerülni a jövőben (mint ahogy az orvos is begipszeli az eltört lábadat, de elmondja, hogy ha lehet, a jövőben ne másszál fel instabil létrára). Ugyanis - legyen szó bármilyen segítő hivatásról - a cél nem a függőségi viszony kialakítása, hanem az, hogy végre felnőjünk, felelősséget vállaljunk a saját életünkért és annak történéseiért.

Nézd, tetszik vagy sem, nemzetünk generációi nőttek bele az áldozatiságba, azaz velünk mindig csak úgy történnek dolgok, és nekünk az égadta egy világon semmi közünk az egészhez. Ezért írtam a 27-es hozzászólásomban az adott pontokat. Mert járhatsz 'szakihoz' levetetni magadról az átkot, de ezzel benne ragadsz az áldozatiságban, és a cél nyilván nem ez, hanem az, hogy a saját erődbe beleállva, belülről kifelé teremtve, olyan életet élj, amit mindig is szerettél volna.

Ahogy én látom, az Élet semmi mást nem akar, mint hogy végre elismerjük a saját felelősségünket és felismerjük a saját teremtő erőnket. Azaz, ha beázik a házad, akkor megjavítod a tetőt - ha megátkoz valaki, akkor leteszed a "szegény-kicsi-én" szerepet és beleállsz az erődbe. (lásd még a 32-es hozzászólásomat)

Ami meg a csillagállásokat illeti: minden konstellációnak megvan a maga alacsonyabb és magasabb szintű megélése - csakhogy a magasabb szintű megéléshez megint csak az kell, hogy odaüljünk a saját életünk kormánya mögé.

44. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 43. - Alinka01)
márc. 30. 00:45

Mindenki magából indul ki, ezt jól jegyezd meg!

Fogadd meg a tanácsodat, én tisztában vagyok saját magammal és a problémáimmal!

43. alinka01 (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 30. 00:21

Fölösleges itt vagdalkoznod!

Keress egy jó pszichiátert, mert súlyos kényszerképzeteid vannak!

márc. 29. 23:26

Tessék! Igaz hogy külföld, de ilyen az amikor nagy iparban csinálják!

Tudod mi az hogy "fekete mise"?

Bármiféle rontás, átok, áldozás, kicsiben vagy nagyban!

Mai cikk:

[link]

Nem muszáj elhinni, mint ahogy azt se hogy télen hideg van és esik a hó!

márc. 29. 23:21

Ezúton is szeretném megköszönni a moderátornak hogy figyelembe vette a kérésemet!

Így mindjárt más az értelme! Köszönöm!

40. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 38. - Ruslan)
márc. 29. 23:20
Ez nem hit kérdése, hanem érzés és tapasztalat, főleg hogy mások is mondják, elszenvedik, látják, megerősítik!
39. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 37. - Ruslan)
márc. 29. 23:19
Nem kértem hogy változtassák meg, pláne nem így, innen indulunk ki!
38. Ruslan (válaszként erre: 32. - Bársonytappancs)
márc. 29. 22:20
Ez engem is érdekelne és látom már válaszolt is rá. Viszont ha egyértelműen tudunk valamit, akkor látnunk kell az okait is. Én nem hiszek abban, hogy azért van úgy, mert azt érzem.
37. Ruslan (válaszként erre: 36. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 29. 22:13
Nézd, más nem tudhatja mi van a fejedben. Megint megváltoztassák, aztán lehet az sem lesz jó. Írd le előbb mit akarsz címnek.
márc. 29. 21:30

"Ma különösebb ok nélkül érzem hogy támadnak!..."

⬆️

Ezúton is megkérem a moderátort hogy változtassa meg erre, vagy valami másra!

Ami most van kint az egy sértő, durva cím!

márc. 29. 21:27
De nem csak téged átkozhatnak el, elátkozhatnak egy különleges napot is! Az az ➖ energia arra a napra szól!
márc. 29. 21:25
Hát nem tudom, nem ez az első eset, mit mondtam "szakembernél" is jártam, és ezt lehet érezni, az atmoszféráját! Teljesen más mint vasár- és ünnepnapokon, ha érted!
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook