A fiamék egy éjszakát itt töltöttek. Kiborultam azon, hogy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Lehet, hogy nem voltak elvárások vagy különösebb nevelés.
De ha volt is... melyik az a férfi, amelyik megállja, ha a partnere ott tüzel mellette?
El tudom képzelni, hogy a partner harcolta ki magának a szexet azon az egy estén és hangoskodott, hogy megmutassa az anyának ki birtokolja a fiút.
Ez a vélemény áll a legközelebb hozzám. Amióta kiírta Fi.
Csak bennem van a DE....Ki nevelte ezt a gyereket? Biztos jól nevelte?
Ha zavar, nem kiírom magamból, beszélek a gyerekemmel, eleve, illetve azt nevelem bele már kiskorától, hogy legyen nyílt velem, és a korának megfelelően mindig tudjam tudatosítani benne, hogy merjen őszintének lenni velem, és merjek őszintének lenni vele. Ezt a gyereknek illene tudni, hogy zavarhatja a szülőt, ott nőtt fel, tudja mennyire lehet hallani, mennyire szigetel a fal.
De az ösztönlényekben nincsen tapintat és ilyen szintű
intelligencia.
Másként látom.
Ha már nem a szülői házban élek, van saját otthonom, akkor oda már csak látogatóba, vendégként érkezem.
Az a lakás a szüleim élettere, nem kupleráj.
Tisztelem őket annyira, hogy nem hozom zavarba őket azzal, hogy nem ott élem a nemi életemet a fülük hallattára, ha egyébként van lehetőségem a saját otthonomban erre.
Diszkréció, tapintat.
Nem hát, nekem 4 fiú van.
Mindíg ide jöttek a lányok.
Nyugodt voltam, jó helyen vannak.
Sose hallottam, nem is hallgatóztam.
Pedig csak volt ez meg az.
Az ő dolguk.
Egészségükre.
További ajánlott fórumok:
- 16 hónapos kisfiam még soha nem aludta végig az éjszakát. Most már van, hogy 2óránként ébred, hogyan szoktathatnám le?
- Hogy sikerült átaludnunk az éjszakát
- Miért nem alussza végig az éjszakát a 11 hónapos kislányom?
- 17 hónaposnak tényleg illene már átaludnia az éjszakát?
- Altatnád külön szobában a babát amig nem alussza át az éjszakát?
- Segítséget szeretnék kérni, kisfiam 9 és fél hónapos de még nem alussza végig az éjszakát, mit tegyek?