Hogy sikerült átaludnunk az éjszakát (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogy sikerült átaludnunk az éjszakát
Szia!
Az Éjszakai gondolkodás című könyv mit ajánl arra lennék kíváncsi?Miben más, mint a többi?
Előre is köszönöm válaszod.
Szia!
LE tudnád írni mi ennek a módszernek a lényege?
Én inkább az Éjszakai gondoskodást ajánlanám Dr. William Searstől. Az a könyv valóban más és szerintem jobb, mint a Suttogó vagy az Aludj jól gyermekem.
Mi több mint 2 évig családi ágyaztunk és ezután különösebb gond nélkül került át a lányom a kiságyába, külön szobába. Lassan 3 éves és még napi 2x szopizik is.
Szia!
Ez jó hír. Nekem is meg van a "Suttogó mindent megold", de nincs időm olvasgatni. :( Pedig jó lenne, ha a fiunk végre átaludná az éjszakát, és nem mellettem, hanem a kiságyban. Ő most 16 hónapos lesz, még cicizik (sűrűn), biztos azért is, mert nyugtathatja a cici. Mellettem alszik (apa meg a másik szobában), éjjelente még felébred, és szoptatással altatom vissza. Semmilyen cumit nem fogad el, és az ujját sem szopizza.
Nálunk változás állt be :) remélem marad is... kijött a 8.-ik foga és azóta hajnalban ébred egyszer inni, de az mé belefér, mert télen szárazabb a levegő... reggel 7-fél 8.-ig alszik.
Gonosz módon kicsit kijátszottuk, mert zombik voltunk már...ajtaja behajt, miénk bezár és amikor nyüfögés van a forgás miatt, nem ébredünk és rohanunk, azt meg meghalljuk, ha tényleg menni kell.
Ja, sziasztok! :-))
Köszönés nélkül jövök-bunkó.. :D
Nálunk is ez van! :( Általában ha megsimizem, cumit adok alszik tovább. De ezt eljátsza párszor éjszaka..
Most 6,5 hónapos.
Kinek mikor aludta át a baba az éjszakát?
Tudom, van olyan is, hogy már az első héten, de mi a "normális"?
megoldottam a problémát
Felvesz/letesz módszer a suttógóból.
Előtte velem aludt éjjel nappal.Ill nem aludtunk mert állandóan cicin lógott.
3 nap alatt beszokott a kiságyba .
Anyukák akik írtatok, érdekelne, hogy az éjszakai felébredéseket, hogyan orvosoltátok??
A lányomnak akkor romlott el, amikor a foga jött, azóta óránként fent van, helyreigazítás, tea, cumi, alszik tovább... nem teher, csak nem tudok éjjel,nappal fent lenni :(
sziasztok!
4 és fél hónapos a picim. gyönyörűen aludt éjjel. egyszer kelt enni. eddig. pár napja egyszerűen nem alszik, pedig semmi nem változott. mitől lehet ez? köszönöm!
:))
Nem akarlak elkeseríteni, de azt hiszem a jó nagy alvásra várni kell még "egy kicsit"!:)
Sziasztok!
Na, mióta bejegyeztem ide utoljára, azóta egyetlen egy átaludt éjszakánk sem volt. Korai volt az örömöm.
Azóta többször is felébred éjszaka Babóca, hogy papáljon, átlagban kétszer, attól függően, hogy este mikor kapja az utolsó hamit.
Egyébként nem aggódom, mert tényleg úgy van szerintem is, hogy amíg szüksége van az éjszakai evészetre, addig fel fog ébredni, ha pedig már nem lesz rá szüksége, akkor szépen csucsukálni fogunk.
Nekem az a problémám, hogy szinte óránként fenn vagyok, hallgatózom, hogy ébred-e, nagyon nyugtalanul alszom. Szeretnék már egy jó nagyot aludni.
Puszi:)
sziasztok!
Ma hajnal 5 kor ébredt a kicsi enni. Meg is lepődtem, amikor az órát megnéztem. Jajj dejó gondoltam, hogy ilyen sokáig,és nyugodtan aludtunk! (este már negyed 9-kor aludt):-)))
Sziasztok!
Majdnem egy éves az utód, de a mai napig nem alussza át az éjszakát. eddig összesen kétszer aludta át, akkor viszont én virrasztottam és ellenőrizgettem, hogy minden rendben van-e vele. Egy ágyban és cicin alszik el. Valamelyik nap sikerült megtapasztalnom, hogy mi lesz, ha már nem lesz cici. Kicsit nyűgösebb, de sikerült elaludnia. Kérdeztem a védőnőt, aki azt felelte, hogy majd az élet megoldja. Az éjszakát pedig átalussza majd, ha megérett rá.
Szóval mi még éretlenek vagyunk.
További ajánlott fórumok:
- 16 hónapos kisfiam még soha nem aludta végig az éjszakát. Most már van, hogy 2óránként ébred, hogyan szoktathatnám le?
- Van valamilyen magyarázat a rossz alvó pici gyerekekre, hogy mitől nem tudnak ébredés nélkül végigaludni egy fél éjszakát?
- Mit lehet csinálni, hogy 2éves kisfiam átaludja az éjszakát?
- 14 hónapos kisfiam éjszaka még kétszer felkel, és az ennivalóért ordít. Mit tehetnék, hogy végig aludja az éjszakát?
- Kisfiam 1 eves es 6 hetes. Mit tudnek tenni, hogy vegigaludja az ejszakat tapszer nelkul?
- Jó éjszakát tápszerek- tényleg jó vagy reklám fogás? Mitől több mint a sima- merthogy duplája az ára. Kinek melyik vált be?