Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A fiamék egy éjszakát itt töltöttek. Kiborultam azon, hogy... fórum

A fiamék egy éjszakát itt töltöttek. Kiborultam azon, hogy... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
43. Amaunet (válaszként erre: 42. - Enissa)
márc. 19. 11:23

Lehet, hogy nem voltak elvárások vagy különösebb nevelés.

De ha volt is... melyik az a férfi, amelyik megállja, ha a partnere ott tüzel mellette?

El tudom képzelni, hogy a partner harcolta ki magának a szexet azon az egy estén és hangoskodott, hogy megmutassa az anyának ki birtokolja a fiút.

42. Enissa (válaszként erre: 41. - Amaunet)
márc. 19. 10:02
Ez valóban így van, de amit a szüleink a fejünkbe vernek, nincs az a partner, helyesbítek nekem nincs, hogy a szüleim szabályait áthágjam.
41. Amaunet (válaszként erre: 40. - Enissa)
márc. 19. 09:48
A gyermekek sokat változnak, ha kirepülnek a családi fészekből. A partner is nagyban befolyásolhatja a viselkedését.
40. Enissa (válaszként erre: 26. - Amaunet)
márc. 19. 07:48

Ez a vélemény áll a legközelebb hozzám. Amióta kiírta Fi.

Csak bennem van a DE....Ki nevelte ezt a gyereket? Biztos jól nevelte?

Ha zavar, nem kiírom magamból, beszélek a gyerekemmel, eleve, illetve azt nevelem bele már kiskorától, hogy legyen nyílt velem, és a korának megfelelően mindig tudjam tudatosítani benne, hogy merjen őszintének lenni velem, és merjek őszintének lenni vele. Ezt a gyereknek illene tudni, hogy zavarhatja a szülőt, ott nőtt fel, tudja mennyire lehet hallani, mennyire szigetel a fal.

39. Biciklis_ (válaszként erre: 26. - Amaunet)
márc. 19. 07:14
Itt a piros pont!
márc. 19. 05:44
mond oszinten nem az irgyseg beszel beloled?ha te is csinalnad akkor nem panaszkodnal a fiadekra!
37. kaktusz (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 19. 00:48
Kiverték a vakolatot? 😄
36. Amaunet (válaszként erre: 34. - Violet18)
márc. 18. 22:55
Gondolom a szüleid is szexeltek, csak nem olyan módon, hogy azt a gyermekük is hallja.
márc. 18. 19:21
Sztem csak tipik féltékeny fiús anyukáról beszélünk, aki nem bírja elviselni h a kisfia másik nőt is szeret, aki olyat ad neki amire ő sosem tudott, hisz az anyja. Nem kell hallgatózni, inkább örülj a fiad boldogságának
34. Violet18 (válaszként erre: 26. - Amaunet)
márc. 18. 19:18
Zavarba hozni mert egy zárt szobában szexelek? Szüzek a szüleim vagy mi? Nem csinálták sosem? Szerencsére mások vagyunk, így szép ez a világ 😊
márc. 17. 23:31
Tapintatlanok.
32. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 17. 22:14
De ki volt az, dugópartner vagy a párja? Ha az előbbi, kidobhatod nyugodtan először szép szóval, aztán ha nem , akkor máshogy. Viszont ennyiért nem kéne kiborulni. A mai világ szabadelvűbb.
márc. 17. 21:20
Szülője válogatja. Engem a fiam nem zavarna, de a szüleim füle hallatára nem mertem volna fennhangon szerelmeskedni,ill a lakásukban nem éltem volna sz. Életet.
30. Amaunet (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 17. 19:02
Most ezt általában írtam.
29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Amaunet)
márc. 17. 17:17
Egyedülálló szülő vagyok, mivel az apjuk még gyerekkorukban meghalt.
28. 55Judit (válaszként erre: 27. - 55Judit)
márc. 17. 16:45
Elnézést kérek, Fórumindítót nem akartam megsérteni a gyermekkel kapcsolatban. csak hát én is azt látom hogy okkal borult ki mert szerinte sem helyes ami történt.
27. 55Judit (válaszként erre: 26. - Amaunet)
márc. 17. 16:42

De az ösztönlényekben nincsen tapintat és ilyen szintű

intelligencia.

26. Amaunet (válaszként erre: 16. - Violet18)
márc. 17. 16:35

Másként látom.

Ha már nem a szülői házban élek, van saját otthonom, akkor oda már csak látogatóba, vendégként érkezem.

Az a lakás a szüleim élettere, nem kupleráj.

Tisztelem őket annyira, hogy nem hozom zavarba őket azzal, hogy nem ott élem a nemi életemet a fülük hallattára, ha egyébként van lehetőségem a saját otthonomban erre.

Diszkréció, tapintat.

25. 55Judit (válaszként erre: 24. - Lady Lavender)
márc. 17. 15:39
Lehet csak úgy gondolta hogy egy szobában vannak a szülők a gyerekekkel. Ez sajnos nem ritka.
24. Lady Lavender (válaszként erre: 9. - Hattori)
márc. 17. 15:37
Ez eleg rossz vicc.
23. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 17. 15:23
Én azon borulnék ki ha elromlana a befőtt.
22. BlueLine (válaszként erre: 16. - Violet18)
márc. 17. 14:46
🤘🎯5️⃣⭐
21. Piroska52 (válaszként erre: 20. - Érdekes73)
márc. 17. 11:42

Nem hát, nekem 4 fiú van.

Mindíg ide jöttek a lányok.

Nyugodt voltam, jó helyen vannak.

Sose hallottam, nem is hallgatóztam.

Pedig csak volt ez meg az.

Az ő dolguk.

Egészségükre.

20. Érdekes73 (válaszként erre: 13. - Piroska52)
márc. 17. 10:30
Nem kell mindent meghallani.
19. zena01
márc. 17. 09:19
Furcsa a viselkedésük. Én sem vendégségbe megyek hancúrozni. Van különálló lakásuk egy éjszakát kibírtak volna.
márc. 17. 08:40
Megértelek.
17. Hansika (válaszként erre: 16. - Violet18)
márc. 17. 07:46
amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra....
16. Violet18 (válaszként erre: 14. - Böce)
márc. 16. 22:45
Nem, nem intelligencia múlik, miért ne szexelhetnék az anyáméknál? Miért kellene akár 1 napot is nélkülözni ha nem muszáj? Sőt, inkább naponta többször is minthogy 1xse....
15. Regin_a (válaszként erre: 11. - Ágio8405)
márc. 16. 21:37
Hangosak voltak? Valahogy csak kell jelezni mikor jó :)
14. Böce
márc. 16. 21:24
Egy éjszakát nyugodzan kibírtak volna szex nélkül. De bizonyos szint kell hozzá (IQ, EQ és némi intelligencia).
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook