Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ösztöndíj utalás (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Hello,
Az tuti, hogy a héten jön az ösztöndíj, mivel szünetben nem utalnak. Sztem csütörtökön vagy pénteken fog érkezni.
Érdekes csak neked jött több senkinek nincs rajta
szabolcsba kapot valaki 9. es ultra valot meg bosztondijat
Persze csak itt csak most csak neked 😂😂😂😂
Sziasztok OTP bank megjött Borsod megyei
Sziasztok Kadét ösztöndíj mikor jön?
Tavaly 21.- én, most akkor 20
.-án fognak utalni szm.
Megnéztem 2 évre visszamenőleg. 21-én küldték
Nekünk azt mondták szünteben nem utalnak
Igen, azt mindenki októberben kapta.
Szeptember októberi ösztöndíjat te megkaptad egyben?
Sziasztok ! Most hívtam fel az ügyfélszolgálatot és azt mondta a hölgy, hogy 28.-ig kell megkapnia mindenkinek.
Ez lehet még akár 27.-e is (ha hülyeség,ha nem). Előre nem tudta megmondani ő sem, az viszont biztos hogy 1 havit kap mindenki.
Az egyik Facebook csoportban de lehet hogy valamelyik unatkozik
Sziasztok most olvastam hogy valaki már megkapta az ösztöndíjat nektek van már valami?
Hát persze legalább jelezték volna ,és igy nem vártunk volna feleslegesen.
Szègyelje magàt amiért elvett egy esélyt a gyerektől ha nem akarta csinàlni miért nem szólt hogy keress màs mentort pedig ezért ő is pénzt kap.
Igen kérdeztem és az volt a válasz hogy be se adta a mentor a papírokat
Ugy hogy tárgytalan
Ünnepek közt tuti nem azért is írtam
27 nem munkanap le lett dolgozva most 14én. Ráadásul a hivatalokban már közigazgatási szünet is lesz senki nem fog dolgozni 🤣 25-26 tuti nem utalnak hát karácsony. A héten ennek jönnie kell nagyon max 23 hétfő de szerintem a héten ☺️☺️
Hagyjuk már dehogy fogják ünnepek közt utalni ezzen a héten jön max péntekig megjön
Nekünk azt mondták a suliban hogy ezen a héten csütörtökön kell lennie.
De azt hogy?? 25-26 karácsony nem dolgoznak 27 munkaszüneti nap mert le lett dolgozva most 14én ráadásul 27-től már közigazgatási szünet lesz a hivatalokban. Ki lesz az a héten utalva max hétfő 23 mert az az utolsó munkanap nekik is..
Sziasztok most beszeltem velük bocsánat a rossz hirért 25-28 ig utalják ha jön is 27-én ünepek elött nem várhato
Azt esetleg nem tudja valaki hogy aki gyakorlatra jàr miért nem kapott 12-én fizetést fog kapni vajon ebben a hónapban?
Megkérdezted hogy megnyerte e a pàlyàzatot a lànyod? Ünnepig még jöhet sőt 31-ig jöhet ha minden rendben van a papírjaival és ha megnyerte a pàlyàzatot.
További ajánlott fórumok: