Ösztöndíj utalás (beszélgetés)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Sziasztok 13. evfolyamon technikumban azt irja nekunk, hogy "nem jogosult", "elutasitas oka: vegzos tanulo", ez mennyire igaz? Illetve akkor mar ebbe a honapba se kapunk? Szerintem kene kapnunk, mivel aprilisba meg vegig jartunk.
Most 1et. ☺️ majd júniusban lesz 3 havi (június - július - augusztus)
Most hany havit fognak ki utalni nem tudjatok a szakképzőben ?
Valaki tudja pontosan hogy mikor lesz általános iskolai ösztöndíj útravaló?
Nem is lesz csak 24 vagy 25. Állítják itt páran hogy szünetben nincs utalás. De van vissza lehet itt nézni volt nem egyszer őszi ill tavaszi szünetben is. Sőt a nyárit mindig már jócskán a szünet alatt utalják. Nincs ilyen hogy szünetben nem utal csak ritkán esik tavaszi vagy őszi szünetre az utalás ideje ..
Jövőhétnél hamarabb szerintem érdemes várni.
De utalnak szünetben. Jövőhét csütörtök vagy pénteken fog jönni. Honnan veszed hogy nem ?? Elég ha csak pl meg nézed itt tavaly a nyári 3 havi egyben június 26án utalták ami már szünet volt. Előtte év szint úgy szünetben utalták már a nyárit is. De ha vissza nézed van még jó pár ilyen volt hogy tavaszi szünetben is utaltak. Nincs ilyen hogy szünetben nem utal. Csak ritkán esik így. Lenni fog jövőhéten vagy csütörtökön vagy pénteken.
annyi volt a lenyeg, hogy szunetben nem utalnak😭
nenje hiaba kacsintgatsz, nem azt mondtam, hogy ma fog jonni, hanem leirtam mi a helyzet. valszeg 28-an kapjuk meg mindannyian, mivel 28. a szunet utani elso tanitasi nap, vagesz?
hozzateszem egyik osztalytarsam elozo honapban is kapott ilyen uzenetet, megis megkaptuk mindannyian.
sracok 13. evfolyamon technikumban azt irja nekunk, hogy "nem jogosult", "elutasitas oka: vegzos tanulo", ez mennyire real? csak mert az apaczait allitolag meg ebben a honapban megkapjuk, utana mar nem. ott meg sem tudom nezni, annal annyit ir a kreta hogy "hiba"
Ha ma nem jön akkor már pedig sajnos rosszul tudod hiába kapod 3 éve. Holnap már tavaszi szünet. Ahhoz hogy igaz legyen amit írsz ahhoz ma ki kell utalniuk. Ha nem akkor csak jövőhét végén majd !
ha a datum amikor utalnalak szunetre esik akkor szunet elott kiutaljak. harom eve a szakkepzesben vagyok, majd csak tudom😂
Nem utalank általában szünet előtt keress már vissza évekre
Egyedül karácsonykor van ez de ott sem azért mert szünet van ha nem mert közigazgatási szünet karácsony előtt minden hivatal be zár és nem nyit ki csak januárban. Ha vissza keresel pár évet itt nem egyszer volt tavaszi szünetben utalás
A nyári teljesen más ott le zárja az adott évet junissal és azért utalja ki a nyárit. Nem lesz se ma se holnap. Majd csak 24-25 körül ahogy kell is neki lennie.
A szakképzésire illetve a technikumira értettem
Szia az általános iskolai ösztöndíjrol van szó?
Sziasztok és az általános iskolai útravalót tudja valaki mikor kapják?
Nem a sima szakképzési és az Apáczai ☺️
Szia az általános iskolai ösztöndíjrol van szó? Mert mi csak most kaptunk először decemberben.
Van rá igen kereken 0 százalék
Utalank keresd már vissza a 22es évet itt. Ott is utalt szünetben!! Az esély hogy ki utalják 24-25 előtt 0 százalék.
Téli szünetben sem azért utalt mert szünetben nem utal ha nem mert közigazgatási szünet is volt nekik is és nem dolgoztak. Nyáron pedig avégett küldi ki június végén egyben mert akkor van vége a tanévnek egyben le zárja ott a kréta a rendszert és küldi is.
De nem azért mert szünet van
Ők ugyan úgy dolgoznak a tavaszi szünet alatt is nekik ez nem szünet
Ráadás a kréta minden hónap 15tel zárja le kinek jár (hiányzások stb) full esélytelen hogy 2 nap alatt majd mindnekinek ki utalják majd akinek jár 🤣🤣 mert hogy ha szünet előtt utalnak ott csak 2 nap maradna a 16-17
Ne is várjatok nem lesz majd csak hónap végén ahogy kell!!
Szerintem van rá esély hogy húsvét ellöt ki utalják..
ezert kapjuk juniusban meg az egesz nyarit is
szunetekben akkor sem utalnak
További ajánlott fórumok: