Mi a különbség az állami ösztöndíjas képzés és az államilag támogatott képzés között? (tudásbázis)
Az én papíromon meg az áll, hogy:
" Tisztelt tartalékos hadköteles
Az Országos Felvételi Iroda döntése alapján az Ön részére kiadom a BEVONULÁSI PARANCSOT 7 félév letöltendő sorkatonai szolgálatra. Kiképzését az illetékes területi iroda 2012 augusztus 25-én kezdi meg a Keleti-Fehérvár GT-be. A sorozás jogerős, fellebbezésnek helye nincs."
És így tovább.
Az jó, ha a gyereked megy! Az enyémnek még van úgy kábé 17 éve az egyetemig/főiskoláig...
Dede, legalábbis a papíron az áll, hogy a részvétel kötelező.
Én is ősöreg vagyok, a kölyköm megy, nem én. :DD
:DD
Gólyatábor, na ezen vigyorogtam ma.
Ingyenes oktatás, kötelező gólyatábor, ára 19.000 Ft :DD
Tök jó! Jártam oda pár évet, bár nem végezem el :(
Vizsgák előtt ne felejtsd el kifényesíteni a ló... majd gólyatáborban elmondják, hogy mijét... :D
Szent István Egyetem, Gödöllő
Köszönöm szépen :)
Engem is így vettek föl: pontszáma elérte az állami ösztöndíjas képzés ponthatárát...
Gondolom így nevezik szépen, hogy államilag finanszírozott, tehát a kettő ugyanaz.
Oké, de államilag támogatott képzésre volt a jelentkezés, sikerült is, most nézem a felvin: Felvételi pontszáma elérte az állami ösztöndíjas képzés ponthatárát.
Tehát államilag finanszírozott, ösztöndíjas.
Senki nem tudja?
Akkor nem csoda, hogy én sem tudom :)
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy van-e nem nappali tagozaton főiskolai oktatás, ami államilag támogatott?
- Államilag támogatott félévek
- Ha felvesznek fősulin államilag támogatott szakra, akkor milyen költségekre kell számítani?
- Ha abbahagytam az első államilag támogatott okj-s képzést, akkor már nem jelentkezhetek egy másik államilag támogatott levelező képzésre?
- Államilag támogatott OKJ
- Jár-e ösztöndíj akkor, ha valaki levelezőn végzi főiskolai tanulmányait államilag támogatott szakon?