Kedden beleköptem a főnök kávéjába és elkevertem. (beszélgetés)
Nagy az isten állatkertje
Én is hallottam szörnyűségeket.
Tudom, hallottam mende mondakat csak mivel a saját szememmel nem láttam, így ketelkedek benne...😅😅de amilyen emberek vannak hajlamos vagyok azt hinni, hogy igen..valóban képesek ilyen elmebeteg ötleteket megvalósítani "emberek"..
Nagyon undorító dolgok vannak vendéglátásban is. 🤣🤣 csak példa kedvéért, ismerős mesélte hogy a szakács beletüsszögött a levesbe.
Pontosan így van. Úgy akartam írni, hogy gusztustalan, még akkor is ha a fi. szerint megérdemelte.
Én is ilyen vagyok. Az tiszta, amit én mosok el, én főzök stb. Túl sok mindent láttam. Bizalmatlan vagyok.
Úgy érzem, ezek után egy kicsit meg fog csappanni az éttermek-szállodák forgalma! 🫢
Eskü nem ez volt a célom, csak sajnos ez a helyzet! 😕
Bármikor mi is besétálhatunk az erdőbe, elég egy ilyen szemétládát kifogni!
És akkor csodálkoznak hogy léteznek kényszeres OCD-sek, tisztaságmániások, akik csak akkor nyugodnak meg ha ők mossák el a tányérokat, meg mosnak kezet bármi után. Nem betegek, csak nagy a tisztaságigényük és realisták, mégis ők vannak megbélyegezve!
Igen, rettenetes paraszt, ilyet talán senkivel se csinálunk, akármilyen rossz fej, mert amúgy visszakaphatja.
Nem mellesleg 5 csillagos szállodáról tudok, ahol az egyik pincér a köpetével törölte ki a tányérokat mert annyira utálta a vendégeket és nem bukott le, ezt csak így mellesleg.
És akkor mi van ha ő az egyik vendég?
Ugye-ugye...
Mekkora egy proli vagy te B+🤣🤣🤣Az ilyeneknek mint te azt kívánom hogy amikor étterembe jársz, vagy otthonra rendelsz pizzát akkor a szakács 1 hónapos önmegtartóztatás után verje rá a far*át a kajadra, utána pedig edd meg jó étvággyal.
Életemben két igazán szemét embert ismertem személyesen. Mindkettőnek jó élete van. Ellenben a jó emberek (jószándékú, becsületes, stb) közül tudok kapásból kettőt, akinek nagyon nem.
Ha viszont téged köpnek be ezért, akkor véged. Főleg ha vírusos vagy, voltál.
Hallottam olyat, hogy leült valaki a tálcájával ebédelni, de elfelejtett kanalat hozni. Fogott egy papírt, ráírta, hogy beleköptem. Mire visszaért a kanállal valaki odaírta, hogy én is.
Köpködni csak 1 féle képpen illik, de nem így 🤐🫣
Én nem ítéllek el, tényleg van aki megérdemel némi genyóságot.
És te különbnek tartod magad nála???
Ez loreal volt, mert megérdemelte.
Neked sikerült az, ami nekem soha... megfogalmazni ezt úgy, hogy ne töröljék 🤣
Hol a témanyitó hogy védje az álláspontját?
Ezt így kellett volna kérdezned: és meg itta?XD
Nagy az Isten állatkertje.
Tudatlan vagy! A KARMA törvényét senki nem ússza meg, minden tettünknek, legyen jó vagy rossz következménye van, amit többszörösen kapunk vissza. Lásd Lúdas Matyi esetét Döbrögivel. Az élet benyújtja a számlát, úgyhogy én a te helyedben ezzel nem dicsekednék. Óvodás vagy!
Én meg a megtestesült Mona Lisa vagyok.
Amelyikünk igazat írt, kezeltesse az elmebaját.
Na, ezért se csináltassunk mással kávét🙄
További ajánlott fórumok: