Miért nem akkor próbálkozott, amikor nem volt senkije? Miért másik nő mellett hív fel magához? (beszélgetés)
a fijjjuk mär csak ilyenek....
a legjobb dolog a bugyitura...DD
te veletlenül nem fijjju vagy?
mert nagyon egyet gondolunk...-DD
De milyen értelmes választ lehet erre adni szerinted? Ugyanazt kérdezed mindig, tök seggfej módon viselkedő pasikról, hogy miért csinálják ezt vagy azt. Komolyan az érdekel hogy mi játszódik le egy palinak a fejében amikor veled kúr félre, meg mik lehetnek a motivációi?
Egyébként sem látunk a fejébe, de valószínűleg amit más is írt, hogy több punci jobb mint egy punci, és ha te benne vagy, akkor miért ne?
Persze, hogy agyalok. Mert nekem nem kell olyan, aki így viselkedik. A csaj meg hülye, mert egyszer annyit mondtam neki, hogy vigyázzon, mert más nőknél is próbálkozik, és megharagudott rám.
Érje be eggyel!
Olyan 3 évvel ezelőtt eléggé odavoltam érte, de mivel a viselkedéséből úgy éreztem, hogy nem akar semmit, elengedtem ezt az egészet. Múltkor bevallotta, hogy ő is így érzett annak idején irántam. Pár hónapja elkezdett szexuális utalásokat tenni, majd akárhányszor jelentkezett azt kérdezte, hogy nem fekszünk le. Érdekes volt az egész szituáció, és párszor belementem a dologba, viszont akkor még nem tudtam, hogy van valakije. Most tudtam meg, hogy azota hív fel magához, hogy van barátnője. Amikor mondtam neki, azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, ő nem fogadott a csajnak semmit.
Nem igazán értem. Akkor, amikor nem volt senkije, miért nem akkor ajánlotta fel magát. Ha pedig időközben összejött valakivel, akivel eléggé harmonikusnak tűnik a kapcsolata, akkor miért foglalkozik ilyesmivel? Nyilván nem érez már irántam semmit, mert nem lehet 2 embert szeretni, de akkor miért kerül néha mégis elő? Miért nem elégszik meg a másikkal?
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Babatervező (most próbálkozók:o)))
- Babagondolatok - kezdeti próbálkozások élesben 2014
- Ha két srác probálkozik Nálad, ki mellett döntesz?
- Promocriptin mellett lehett probálkozni szerintetek? Folsavat lehet mellette szedni?