Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért nem akkor próbálkozott, amikor nem volt senkije? Miért másik nő mellett hív fel magához? fórum

Miért nem akkor próbálkozott, amikor nem volt senkije? Miért másik nő mellett hív fel magához? (beszélgetés)

tegnap 23:20
Vasárnap van? 🤔😜🤭🤣
17. Amaunet (válaszként erre: 11. - Amanda0606)
tegnap 19:08
Na, hagy lepődjünk már meg!🤣
16. Érdekes73 (válaszként erre: 11. - Amanda0606)
tegnap 18:48
Mennyi az annyi ?
15. Hansika (válaszként erre: 6. - Amanda0606)
tegnap 17:51

a fijjjuk mär csak ilyenek....

a legjobb dolog a bugyitura...DD

14. Hansika (válaszként erre: 2. - Srcrss)
tegnap 17:48

te veletlenül nem fijjju vagy?

mert nagyon egyet gondolunk...-DD

tegnap 16:14
A tények tények maradnak. Akkor is, ha a hozzászólásaim törölve vannak.
12. Pulcsis (válaszként erre: 11. - Amanda0606)
tegnap 15:44
Csak vissza kell nézni a kiírásaid, bárki összeszámolhatja 🤣
11. Amanda0606 (válaszként erre: 10. - Pulcsis)
tegnap 15:32
Tévedés. Meglepodnel, ha tudnád, hogy hányszor feküdtem le és hány férfivel…
tegnap 15:22
Minden kiírásodból árad hogy könnyen kapható vagy, ugyan melyik pasi ne használná ki ezt? Ezen kellene elgondolkodnod, ja és inkább tanulj egy jobb szakmát 😅
9. Tai
tegnap 15:22
:-)
tegnap 15:20
Ahol nics surlódás, ott nincs szikra sem.
tegnap 15:17

De milyen értelmes választ lehet erre adni szerinted? Ugyanazt kérdezed mindig, tök seggfej módon viselkedő pasikról, hogy miért csinálják ezt vagy azt. Komolyan az érdekel hogy mi játszódik le egy palinak a fejében amikor veled kúr félre, meg mik lehetnek a motivációi?

Egyébként sem látunk a fejébe, de valószínűleg amit más is írt, hogy több punci jobb mint egy punci, és ha te benne vagy, akkor miért ne?

tegnap 15:04
Bár azt se tudom, hogy minek neki kapcsolat, ha már az elején is be akar mászni más bugyijába…
5. Amanda0606 (válaszként erre: 4. - Srcrss)
tegnap 15:01
Nekem ő azelőtt tetszett, hogy lett volna neki valakije.
tegnap 15:00
Nem kell, mégis felmész hozzá. 🙄
tegnap 14:57

Persze, hogy agyalok. Mert nekem nem kell olyan, aki így viselkedik. A csaj meg hülye, mert egyszer annyit mondtam neki, hogy vigyázzon, mert más nőknél is próbálkozik, és megharagudott rám.

Érje be eggyel!

2. srcrss (válaszként erre: 1. - Amanda0606)
tegnap 14:54
Miért elégedjen meg egy puncival, ha többet is megkaphat? Ő szórakozik, te viszont agyalsz, és elmegy melletted az élet.
tegnap 14:39

Olyan 3 évvel ezelőtt eléggé odavoltam érte, de mivel a viselkedéséből úgy éreztem, hogy nem akar semmit, elengedtem ezt az egészet. Múltkor bevallotta, hogy ő is így érzett annak idején irántam. Pár hónapja elkezdett szexuális utalásokat tenni, majd akárhányszor jelentkezett azt kérdezte, hogy nem fekszünk le. Érdekes volt az egész szituáció, és párszor belementem a dologba, viszont akkor még nem tudtam, hogy van valakije. Most tudtam meg, hogy azota hív fel magához, hogy van barátnője. Amikor mondtam neki, azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, ő nem fogadott a csajnak semmit.

Nem igazán értem. Akkor, amikor nem volt senkije, miért nem akkor ajánlotta fel magát. Ha pedig időközben összejött valakivel, akivel eléggé harmonikusnak tűnik a kapcsolata, akkor miért foglalkozik ilyesmivel? Nyilván nem érez már irántam semmit, mert nem lehet 2 embert szeretni, de akkor miért kerül néha mégis elő? Miért nem elégszik meg a másikkal?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook