Babagondolatok - kezdeti próbálkozások élesben 2014 (beszélgetés)
Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációt!
Picit tovább kellett kórházban lennünk mivel koraszülött lett a kisfiam, és néhány probléma felmerült időközben, de már szépen fejlődünk, és a napokban haza is jöhettünk. Balázs nagyon erős, egy igazi kis hős, belőle merítek én is erőt. Mindenkinek sikeres babatervezést, problémamentes babavárást, könnyű szülést, majd boldog babázós éveket kívánok!! :)
GRATULÁLOK!
Sok Boldogságot Nektek,és egészséget.és minden jót!
Jó babázást!:)
Sziasztok!
Picit hamarabb a kiírt időpontnál, 2015.01.06-án megszületett a kisfiam!!
Szia Szegfű,
Én úgy gondolom, hogy azért még van időtök bőven babázni, és lehet, hogy tényleg csak az kell, hogy kicsit elengedd a témát, és jönni fog a baba. Ha nem szeretnéd magatokat kitenni mindenféle vizgsálatnak, az is teljesen érthető, ezt neked kell érezned. Szerintem nem muszáj mindenkinek lombikoznia, lehet, hogy nektek más az utatok!
Szijjaa!
Igen,bár most közbe jött egy kis gubanc,a pajzsmirigyem még mindig nem akar normálisan működni!Most azt mondta a doki,januárig várjunk a próbálkozással!:((
Akkor megyek vissza kontrollra!Talán hamar elmegy!:((
Nahh ,de Neked örülök nagyon!Akkor minden szupi!Merre felé költöztetek,ha lehet kérdezni?!
Hány hetes vagy most?
Szió!
Jujjj, de szuper, hogy Ti is elkezdtétek a tervezést!!!! Nagyon örülök, és nagyon-nagyon drukkolok Nektek! Remélem hamarosan jó híreket írsz :)
Fú, hát igen, telik az idő, a pocakom nő, és egyre nagyobb az izgalom :)
Túl vagyunk a költözésen, így most már belelendültünk a vásárlásba, meg a gyerekszoba berendezéséhez. Egyre többet gondolok a szülésre, és izgulok, de gondolom ez természetes ilyenkor :)
Nagyon drukkolok és kérlek írj, ha van valami fejlemény :) :)
Szia Csajok!
Latom zajlanak az esemenyek.....
Hogy vagy?Mar nemsokara babazhatol!....de jo lesz!vasarolgattatok mar?
Kepzeld szept ota mi is belelendultunk a dolgokba,tiszta izgis!:-)
Amugy mindenkinek sok sikert a babo probalkozassal!;)
Köszi, aranyosak vagytok :)
igazából én már szívem szerint 20 évesen szültem volna..csak hát nem találtam Apukát hozzá... :( Így már annyira megszoktam az érzést, hogy csak vágyakozom utána, hogy el se tudom hinni, hogy valaha lesz nekem is..És ez nem negatív hozzáállás, csak egyszerűen olyan régóta van az, hogy csak nézem-nézem a kismamákat magam körül, hogy valahogy ez van bennem, hogy ez így van és kész..Így mindig győzködöm magam: deee, Neked is lesz!! :))
Sziasztok!
Nóri8, Primm: nagyon-nagyon szorítok Nektek, hogy minél hamarabb Ti is a babát váró mamik közé tartozzatok! És köszönöm a gratulációt!
Tudom, hogy milyen nehéz a várakozási időszak,borzalmasan lassan tudnak telni a napok ilyenkor. De kitartás, és próbáljatok meg pozitívak maradni, nem feladni és túlságosan rágörcsölni, bár tudom, hogy ezt milyen nehéz betartani, én is átéltem. De nagyon drukkolok!!!
Sziasztok!
Én minden nap hoxázom, itt vagyok, de ez a fórum valóban elég kihalt. Köszönjük a gratulációt, nekünk nagy szerencsénkre elsőre összejött, de sajnálattal olvasom, hogy mennyien küzdötök. Drukkolok mindenkinek, és remélem az évet már mindannyian babával a pocakban zárjátok!
Üdv köztünk Nóri!
Nagyon szorítok nektek!!! Te már sokuknál előrébb vagy, mert tudod, hogy minden rendben! Én márciusig fogamzásgátlót szedtem, júniustól próbálkozunk élesben, de egyenlőre semmi. Túl vagyok sok negatív teszten (csalódáson) , most kezdtem ébredési hőt mérni, de orvosnál még nem voltam, úgy gondolom ilyen "rövid" idő után úgysem foglalkoznának velem érdemben. Úgyhogy nézd a jó oldalát, nem kell aggódnod, hogy rendben van-e minden, mert te már tudod! Lehet csak ez a lelki megnyugvás kellett hozzá, hogy szabad utat kapjon a baba! A kor miatt pedig szerintem ne aggódjatok, nem olyan vészes még az, egyik ismerősöm 47 éves és jövő hónapban szül :)
Sajnos ez a fórum eléggé kihalt, de hátha sikerül felélesztenünk! :) Addig viszont itt több aktív tagot találsz hasonló témában:
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok :) Bocs, ha hosszú leszek...:)
Mi 1 éve próbálkozunk, és sokmindenen túlvagyunk: a dokimnál tanácsadáson kezdtük, mert a párom gerincproblémával született,de utánanézett, és elvileg nem örökölhető :) de a kezdetek óta Folsavat és Femibion 800at szedek (+5 kg...). Következő: mivel évek óta 1-2 napos a menzeszem, a dokim Norcolut-kúrát írt fel,- de ezután is 1-2 napos maradt, így UH-on megnézett mindent, ahol peteérés ok, így nem gond a rövid menzesz. Köv.:3-4 hónapja mondtam a dokimnak, hogy akkor kezdjük el a vizsgálatokat, mert ha van vmi, akkor derüljön ki, és kezeljük..így jött a vérvétel, kiderült: a TSH-m 4,1, azaz pajzsmirigy-alulműködésem van (az endokrinológus szerint ez az érték a normálhoz nagyon közel van, de teherbeeséshez 1-2 a jó, mert úgy a teherbeesés is könnyebb, +ha magas, a babánál agyi, ha alacsony, szívproblémákhoz vezethet).Erre gyógyszert szedek még 2 hétig.
Közben voltsm HSG-n (petevez.átjárhatósági), ott minden ok, átjárható mind2. Közben a párom vizsgálata is megvolt, nála is minden ok.
Így most várunk... ami a legnehezebb.. És időnk sincs túl sok :( Én 35, a párom 37. Nagyon-nagyon szeretnénk már...nagyon bízom benne, hogy a pajzsmirigy beállítása megoldja, és a babó jönni fog :)
úgyhogy beállnék a sorba:szurkoljatok nekem is!
kispola,nbandus, gratulálok Nektek!!
Szió! Semmi baj, nálam is elég nagy káosz van, kevés szabadidőm marad mostanában. Igen még dolgozom, és ez egy jó darabig még biztos így lesz. Jobb lenne már itthon maradni, mert sok teendő is lenne, nyakunkon a költözés, meg már eléggé fáradékony vagyok. Most táppénzre tudnék elmenni, de az elég kevés, a fizud 50-60 %-a. A szülés előtt egy hónappal tudsz elmenni szülési szabadságra, az valamivel több összegre.
Örülök, hogy minden jól sikerült, és milyen a házas élet? :)
A tavasz is eljön hamar, én továbbra is drukkolok :) Bizony, én már akkor anyuka leszek, legalább még több tapasztalatot tudok megosztani Veled :)
Szioka!Hat eleg foghijas mostansag,de meg nehany ember teblabol erre asszem!:-)
Szerintem ne aggodj,ha meg nincs semmi,egyreszt biztos meg tisztul a szervezeted a gyogyszertol,es lassan majd beall normalisra!
Amugy sehogy,ha egyszer mar rakattantal a temara,mar mindegy!:-)
Bocsi,hogy csak most válaszolok,de annyi a teendő mostanság.....
Ne félj,szerintem minden oké lesz!Hát igen egyre közelebb kerülsz a dologhoz....nagyon izgi lehet!:)
Igen...amúgy nálunk jól sikerült minden,sőt,igen szuper volt!:)))
Még nincs változás....most a tavasz a cél.......Te meg akkorra már anyuka leszel!!!De jóóóóóó!
Még dolgozol egyébként?Ilyenkor milyen támogatásokat kap az ember,ha tudsz ilyeneket?
Örülök, hogy jól sikerült az esküvő és a nászút is!! :) Akkor megérte a készülődés és izgalom :)
Igen, most már egyre többet foglalkozok a szüléssel, és az azzal kapcsolatos dolgokkal. Picit félek tőle, meg izgulok, de reméljük minden rendben lesz :)
Ti, hogy álltok mostanság a babatervezéssel? Van valami változás?
Nyaralni nem járunk (majd egyszer...), a közeli tónál szoktunk sátrazni, meg medencén voltunk, szóval, vannak azért kikapcsolódós programjaink! :)
Nálatok mi a program mostanság? :)
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Babatervező (most próbálkozók:o)))
- Terhesség 45 év felett! - Próbálkozóknak és tapasztaltaknak
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- Több mint 1éve próbálkozunk