Promocriptin mellett lehett probálkozni szerintetek? Folsavat lehet mellette szedni? (tudásbázis)
6. bebekriszti (válaszként erre: 2. - Pinky20080216)
2009. máj. 4. 15:41
A bromocriptin egy pici tabletta amely a hipofízist szabályozza.Azoknak a nőknek adják akik nem vagy nehezen esnek teherbe.Én is ettől lettem terhes.(na meg az uramtól)..Nem a sárgatestre hat,hanem a magas prolaktin szintet stabilizálja,ami ugye ha magas,nincs megfelelő minőségű peteérés,ezáltal kialakúlhat a meddőség.Én 15 évig nem tudtam teherbe esni a magas prolaktin szintem miatt,majd a 100-ik nőgyogyi után elkerültem egy endokrinológushoz aki vérvétel és MR után ezt a bromokriptint írta fel. 2 hónap után terhes lettem tőle!
Tehát ha ezt a gyógyszert kaptad azért kaptad,hogy könnyebben teherbe esshessél.Tehát nem csak lehet,hanem Kell mellette próbálkozni !!
Sok szerencsét a mellékhatásokhoz,de megéri szedni ha babát akarsz!
2009. ápr. 26. 10:36
Köszönöm átadom neki
4. roncsika
2009. ápr. 26. 10:35
Ja és a folsvat szedheted nyugodtan, az pedig sejtépítő hatással bír.
3. roncsika
2009. ápr. 26. 10:34
Szerintem mindenképpen, mert ugyebár azt azért szedetik veled, h. könnyebben teherbe ess. Azt hiszem sárga test hormon szintet szabályozza.
2009. ápr. 26. 10:33
barátnömék probálkoznak és gáz van evvel promocriptin szintjével.
2009. ápr. 26. 10:32
promocriptin mellet lehett probálkozni szerintetek?Folsavat lehett mellette szedni?
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Babatervező (most próbálkozók:o)))
- Babagondolatok - kezdeti próbálkozások élesben 2014
- Terhesség 45 év felett! - Próbálkozóknak és tapasztaltaknak
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?