Töltött paprikához sok húst kevertem be... a kimaradtból mit tudnék holnap fözni? belevan keverve a nyers rizs is, igy nem könnyü variállni. (tudásbázis kérdés)
rakott kelkáposzta.,töltött paprika,töltött gomba
Szia. Én töltött karalábét főznék belőle, és lefagyasztanám. Majd 1-2 hét múlva elővenném. Legfeljebb csak megfőzni, s ha fagyóból előkerül, akkor rá a tejföl. Így frissen készült hatása lenne.
Azt tudod, hogy ezt kitűnően lehet fagyasztani?
Tehát érdemes többet főzni belőle.
Egyébként a töltött kápiba is ugyanez kell.)
Én olyankor teszek hozzá tojást és gombócokat formálok belőle és ráteszem a megtöltött paprika tetejére, hogy ellepje a víz, sosem főtt szét és paradicsomoshúsgombóc lesz belőle.
mindenféle zölségből csinálj rántás nélküli levest(mint a húslevest)főzd meg külön vizben csirkemájat, a megfőtt csirkemáját keverd hozzá ledarálva a rizses nyers húshoz,és kiskanállal szaggasd a levesbe,én is már jártam igy,és isteni finom lett a leves.Egyébként rakott kelhez is felhasználhatod
rizottó féleséget :)
raktam bele mindenféle konzerveket. finom lett :) !
Bármilyen rakott zöldségfélét húslével felöntve.
Végül mit készítettél belőle?
nem fagyasztottam vissza, nem mertem kockáztatni.
köszi az ötleteket
Azt a húst amit a fagyasztóból kiveszel,kiolvasztasz,azt nyersen SOSE fagyaszd vissza.Ha megfözöd,akkor már visszafagyaszthatod.Ebböl a bekevert húsmasszából,csinálhatsz töltött káposztát,kapros húsgombócot.
Én is rakott zöldségrekre gondoltam, nekem ez tűnik a legegyszerűbbnek. És milyen fini.:)
Vissza ne fagyaszd!!!
Nincs valaki aki nem szereti a paprikát és megenné sima húsgombócként a szósszal?
Bármit csinálj, de le ne fagyaszd újra!!!
Töltsd bele húsba, süsd meg, az sokáig eláll és hidegen is fogyasztható.
De csinálhatsz belőle rakottas dolgokat is: káposzta, karfiol, karalábé, cukkini.
igen, de nincs benne semmi extra füszer
Sima rizses hús, vagy be van már ízesítve?
Na ezt most nagyon értelmeseen írtam le.:))))
Úgy nézz ki aludnom kell:))))) bocsika
Töltött karalábét,de én szoktam úgy is hogy a karalábét felkockázom és melléteszem a húsgombócot,felengedem vízzel és utána ugyanúgy készítem el,mint a rendes karalábé főzeléket.
különben én is a töltöttkáposztára gondoltam hogy késöbb azt csinállok belöle. de holnap a paprika után nem a legtalálóbb étel lenne :)
már egyszer volt fagyasztva a hús. attól függetlenül, én most beraktam vissza.... de ha valaki mond egy jó ötletet akkor inkább nem rizikózok az ujrafagyasztással.
Én a gombócokat kifőzném vízbe .Főznék hozzá finom zöldség levest és húsgombócként tálalnám.
Vagy le is lehet fagyasztani ,később töltött káposzta?
Töltött paprikához sok húst kevertem be... a kimaradtból mit tudnék holnap fözni? belevan keverve a nyers rizs is, igy nem könnyü variállni.