Milyen érzés repülni? Kedden repülőre kell ülnöm, izgulok, nagyon... (tudásbázis)
1, Vigyél magaddal rágot, felszálláskor és leszálláskor érdemes rágni, h ne duguljon be a fülled. Ha mégis, akkor fogd be az orrod és fúj egy nagyot.
2, Ha hosszabb útra mész, akkor vigyél Nyaktámaszos párnácskát, reptéren is lehet kapni csak drgágább.
3, Ne igyál buborékosat elötte/és a gépen, mert felfújodsz, és elég kellemetlen puffadtan végigülni az utazást.
4, Ha rosszul érzed magad, rögtön szólj... inkább előzzük meg a bajt :)
5, Ha esetleg ülnek melletted, de nincs tele a gép, nyugodtan kérd meg a légikísérőt, h hagyj üllj át egy másik helyre, ahol egyedül ülhetsz... sokkal kényelmesebb
Nekem nagyon tetszik. Először én is kicsit tartottam tőle és a nagynéném azt mondta: olyan mintha busszal mennék. Majdnem. A felhők felett gyönyörű. Felszállásnál cukorkát kell szopogatni, gyerkőc fülét befogni. Utána már lehet gyönyörködni!
Nem olyan meredek a felszállás! Majd akkor kapaszkodj, ha fordul a gép! :)))
Senkit nem láttam,hogy rosszul lett volna!
Sziasztok!
Kaptatok egy újabb félőst,akit meg kéne nyugtatni! :) Október 4-én repülök a férjemmel és a 2,5 éves kisfiammal Rómába és rettentően félek!Most fogunk először repülni.Fogalmam sincs,milyen érzés lehet,legfőképp csak a felszállástól félek,amíg ,,meredek" állásban lesz a gép.Nagyon remélem,nem leszek rosszul vagy valami.... Légyszi mondjatok nekem 1-2 megnyugtató szót! :)
Sziasztok!
Nem lesz semmi baj, Aphrodite01! Amikor a gép eléri a repülési magasságot, már olyan, mintha a szobában, egy kanapén ülnél, észre sem veszed, hogy mozog a gép:-)). Mellesleg lesz ott annyi újdonság, meg történés, hogy meglepődni sem lesz időd, csak azt látod majd, milyen kedves veled mindenki, mosolyognak:-)). Enni adnak... Ha megbarátkozol, ülhetsz akár az ablakhoz is, hogy a felhőket tudd fényképezni.(Could we change seats, please? - ezzel tudod megkérni a melletted ülőt, hogy cseréljetek helyet...)
Kedves Luca!
A Ryanair fapados, tehát 15 kg felett: excess baggage charge van.
csekkold a weboldalt, if you wish: [link]
Én ezt nem értem. A fiam jött haza Párizsból, fapadossal. Igaz ráfizettem a jegyre, de áttették 3-4 nappal korábbi időpontra.
Viszont a lányom 2 hete lemondta a római repülőjegyet, veszteséggel, igaz ez nem fapados volt. Aztán Párizsba utazott.
ohhh sajnalom,hogy halasztanod kell.
Ez az atka ezeknek a fapadosos jaratoknak,hogy ujra kell venni a jegyet mas idopontra.
Probald meg felrakni a tesz-re vagy a vat-ra,bocsi,gondolom ismered ezeket az oldalakat,de itt nemirhatom ki.
Ne haragudjatok,valóban félreérthető voltam!Nem most kedd,jövő hét kedd,2009. 07.07.....lett volna..
Nem tudok aznap elutazni,halasztanom kell,de oneline be check-oltam,ilyenkor az időpont már nem módosítható.Ezért ezt a jegyet vagy eladom,ha veszteséggel is,vagy elbuktam:(
Ha valakit érdekel,kérem jelezze!Budapest -Dublin
2009.07.07.
Írni akartam, hogy nem árt tudni ezt. Illetve előre érdeklődni.
Ha a gyereke megy, neki biztosan kell útlevél,
Utazás az Európai Unió országaiba személyi igazolvánnyal
Az Európai Uniós csatlakozás napjától (2004. május 1.) a magyar állampolgárok az unió tagállamaiba az 1991. április 1-je előtt kiállított igazolvánnyal (kemény borítójú, népköztársasági címerrel), az 1991. április 1-je után kiállított igazolvánnyal (puha borítójú, köztársasági címerrel), a 2000. január 1-je után kiállított igazolvánnyal (kártya formájú, műanyag), illetve 2000. január 1-jét követően kiállított ideiglenes személyazonosító igazolvánnyal is utazhatnak
csuda jó érzés a repülés:)
csak figyelni kell,hogy csak kis dobozos üditőtő engednek felvinni a gépre.
tavaly Korfura mentünk és vittünk egy nagy üveg ice teát,vagyis vittünk volna,el akarták venni,na gondolam megiszom.
nem kellett volna....
hiába voltam még a repülőtéen pisilni...
már a beszálláskor újra kellett.
hát egész sok időnek tűnt,amikor elértük a replési magasságot..
kitéptem magam az ülésből,és irány a Wc....
a kaja kevés amit adnak,de a repülés csodás:)
További ajánlott fórumok:
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!
- Segítségre lenne szükségem! Mit tegyek? Izgulok!
- A barátom holnapra meghívott hozzájuk, mivel fát fogunk díszíteni. Kicsit azonban izgulok, (bár máskor is voltam már ott.) Hogy viselkedjek?
- Akik pocaklakóval repültek! Mennyire jó vagy veszélyes ilyenkor repülőre ülni?
- Igaz, hogy 12.hétig nem ajánlott terhesen repülőre ülni?
- Élelmiszert lehet-e repülőre felvinni?