Akik pocaklakóval repültek! Mennyire jó vagy veszélyes ilyenkor repülőre ülni? (tudásbázis kérdés)
Sajnos akkor már nem sok légitársaság enged repülni. Talán valami fapadosnál olvastam, hogy igen,de nagyon komoly kritériumai voltak. Bár ebben nem vagyok biztos. Malév szabály: Betöltött 28. héttől hat napnál nem régebbi orvosi igazolás szükséges, magyar és angol nyelven, ami tartalmazza, hogy nem áll fenn koraszülés veszélye.Ha a 36. heted betöltötted, akkor sajnos már nem repülhetsz.
Üdv
Szia!
Nekem a sógornőm a nyolcadik hónapban repült Angliából Egyiptomba. Nekem is muszáj lesz - én is a nyolcadik hónapban szeretnék, de ez tényleg légitársaság függő. Én EgyptAirrel megyek Kairóból haza, ők engedik még a nyolcadik hónapban, de orvosi igazolás is kell hozzá, hogy minden rendben van a terhességgel és repülhetsz. Kérdezz rá a légitársaságnál, amelyikkel menni szeretnél! De most jól rámijesztettetek ezzel a szülés beindulással :-( pedig muszáj lesz hazamenni, előbb pedig nem tudok....
köszönöm a válaszokat.
Egyre több mindenkitől hallom ezt az infót...valószinű vagy hamarabb,vagy majd csak szülés után lesz a repülés:)
Szia!
En ugy tudom, hogy akkor mar nem engednek repulni, csak a 6. honap vegeig.
Ha jol emlekszem persze:)
Sziasztok,
érdekelne,hogy mennyire jó repülőre ülni,ha pocaklakónk van?!
Az utolsó időre gondolnék...nyolcadik hónap vége ,kilencedik eleje:)
Aki tud,az légyszi irjon!