Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Második babánkat tervezzük, már jó lenne ha beköltözne a pocaklakó:-) (beszélgetés)
neharagudj, de megyek is. Nagyon álmos lettem hirtelen... további szép estét.puszika.
Hát rossz!
Vera olyankor nem akar apával beszélni. Most is csak annyit mondott a telefonba, hogy szia apa. Mintha haragudna rá. Nem tudom. Viszont felfogja, hogy apa miért megy el.
biztos rossz lehet nélküle:-( kislányod jól van? ő hogy viseli,hogy apát ritkán látja?
Hétfőtől folytatódik a meló. A párom nincs itthon és nem is tudom egyenlőre hogy mikor s hogy jön haza. Szóval el vagyogatunk.
köszi igen jobban...s veled mizujs?
amúgy nincs semmi küli...
szióka. Hétfőn kezdek,ne is mondd!!!:-(:-(
Mia!
MI van mostanság veled? Mikor kezdesz dolgozni?
Mit hozott?
babát, mesekönyvet, kiszongorát, esernyőt. Azt hiszem ennyi. Ja, meg kicsi pónit babával.
na látod, az lehet!!!sőt biztos is! mit hozott a jézuska kislányodnak?:-)
Oké!
Épp azon gondolkoztam, hogy én év elején kaptam egy gyógyszert tejcsorgásra és október végén lehetett csökkenteni, és lehet hogy ez zavar be, mert egyébként a mellfeszülést pé-nek tudtam be, de most nem tudom hogy mikor van. Ez a 2. hónap eleje.
nincsen szerintem, de hadjuk is ezt a témát!
Nincs hányinger?
Akkor még sincs baba?
10.napon is?az igen! köszi, jó volt csak gyorsan elszaladt!!!! á nincs hányinger...
Amióta szültem azóta nem igen volt 5 nap. Volt hogy még a 10. napon is barnáztam.
Köszi jól telt. De már holnap dolgozom.
Neked milyen volt a karácsony? Hányinger?
7napig?amúgy meddig szokott meglenni? érdekes... és hogy telt a karácsony?
Ja és nem görcsöltem. Ami jó volt. Mert egyébként görcsölni szoktam.
Igen.
7 napig volt meg. Igaz nem volt sok. A 3. naptól márcsak barnáztam. Aztán már a 9. nap este éreztem a melleimet. Fura.
Nekem tegnap óta fájnak a melleim. Ami nekem szokatlan. Megint vmi hormonális dolog lehet. Majd kedden kiderül.
Szióka. bocsika,hogy eddig nem válaszoltam...köszi,jól telt a karácsony:-)nálatok? elkaptam Tomikától a betegséget, de ma már jobban érzem magamat! tegnap óta érzem,hogy a méhemnél nyilalgat,és a folyásom is mintha több lenne!!!!veled mizujs?
Szia Mia!
Mi újság? Van vmi hír. Hogy vagy? Hogy telnek az ünnepek?
Mindenkinek boldog karácsonyt! Persze a mogyorónyi kis babáknak is!
Sziasztok!
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Mia!
Hogy vagy?
mennem kell csajok,puszi.jó éjt.
szióka. hát nekem dec.1-én volt meg 1napig,de az sem volt hú de sok.Január 1-én kell megjönnie amúgy.
Szerinted bevette?
Érdekes:)))
További ajánlott fórumok: