Vera olyankor nem akar apával beszélni. Most is csak annyit mondott a telefonba, hogy szia apa. Mintha haragudna rá. Nem tudom. Viszont felfogja, hogy apa miért megy el.
Épp azon gondolkoztam, hogy én év elején kaptam egy gyógyszert tejcsorgásra és október végén lehetett csökkenteni, és lehet hogy ez zavar be, mert egyébként a mellfeszülést pé-nek tudtam be, de most nem tudom hogy mikor van. Ez a 2. hónap eleje.
Szióka. bocsika,hogy eddig nem válaszoltam...köszi,jól telt a karácsony:-)nálatok? elkaptam Tomikától a betegséget, de ma már jobban érzem magamat! tegnap óta érzem,hogy a méhemnél nyilalgat,és a folyásom is mintha több lenne!!!!veled mizujs?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.