Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Tojásos ételek okozhattak bélgörcsöt? fórum

Tojásos ételek okozhattak bélgörcsöt? (tudásbázis)

22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Dominós)
ma 16:53
Az biztos, hogy én is hanyagolom egy jó ideig.
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Dominós)
ma 16:52
Az durva. Ezt nem tudtam. Mert nekem epés ismiknek mindig a jobb borda alatt fáj, vagy onnan sugárzik.
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - 55Judit)
ma 16:51
Amúgy igen. :)
19. dominós (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:48
Az epe egy huncut dolog, nem ott szúr-fáj sok esetben, ahol van, hanem sugározgat ide-oda. Nekem pl. mellcsonttól ágyékig majd eldurrant az egész hasam. Barinőmnek meg hátfájása volt, ortopédhoz ment vele. :D
ma 16:45
Ezzel a mennyiséggel a sürgősségin kötnék ki. Sugárban hánynék minimum.
17. 55Judit (válaszként erre: 16. - Perzsacica)
ma 16:30

Én nem tudtam mi a baja, csak leírtam a gondolataimat, és javasoltam hogy reggel menjen orvoshoz, addig is igyon sokat.

nem tűnt fel hogy pont azt folytatod amit bennünk kigúnyolsz?

ma 16:22

Bár itt a Hoxa doktorai azonnal tudták, hogy mi a bajod /sem labor, sem UH, sem egyéb diagnosztikai eszköz nem kellett/ és távgyógyítással, vizsgálat nélkül megkaptad a diagnózist és hozzá a gyógyszert is: igyál teát.

Mégis azt mondom, hogy , amint lehet menj el egy kivizsgálásra /háziorvos vagy SBO/. Minél hamarabb!!!

Nem mondtak végül is butaságot , mert valóban lehet emésztési zavar, akár epekövesség is . Lehet fehérje intolerancia de , ami ennél nagyobb súlyú sajnos lehet egy hasnyálmirigy gyulladás is, ami meg egészen veszélyes is lehet. Tehát: orvos , minél hamarabb!!! Ne kockáztass!

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Srcrss)
ma 16:07
Tegnap tényleg. Amúgy ennyit nem szoktam.
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - 55Judit)
ma 16:07
De epénél a borda alatt fájna, nem? Nekem nem ott hanem inkább középtájt görcsölt. Még nagyon érzékeny, feszít.
13. globus (válaszként erre: 10. - 55Judit)
ma 15:54
Plane ha előzőleg belefogtunk ilyen-olyan megvonásos diétákba. Olvastam, hogy az epekő azért jellemzően inkább női betegség, mert nők szoktak diétákat tartani, mely során az elégtelen taplálkozás miatt besűrűsödik az epe.
12. srcrss (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:52
Túl sok tojást eszel.
11. 55Judit (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:39
lehet hogy az epéd vacakol, lehet hogy valamilyen emésztő enzimekből kevés van, vagy ki tudja mi lehet még. A fehérje, zsír, szénhidrát együtt fogyasztása azért nagy teher, mert mindegyikhez más emésztőenzim aktiválodik. Van amelyikek semlegesítik is egymást, ilyenkor nagyon elégtelen lesz az emésztés és jöhetnek görcsök, hányinger, puffadás, hasmenés, meg ki tudja mi.
10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:34
nem olyan furcsa ez. Először még nincs bajunk, utána meg már van. Egy ideig tolerál a szervezetünk ártalmakat, egy idő után feladja és jelez. Ha nem vesszük komolyan a jeleket, nagyon súlyos következménye is lehet.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - 55Judit)
ma 15:30
Csak az a furcsa, hogy régen nem volt ilyen gond. Ez a második pár hónapon belül.
8. 55Judit (válaszként erre: 6. - Kacsahercegno)
ma 15:28
vagy túl nehéz emészteni azt a szép adag fehérkenyeret zsírral-tojással átitatva. Ez rendkívül nehéz étel.
7. globus (válaszként erre: 6. - Kacsahercegno)
ma 15:28
Pont ez jutott eszembe. Nem mondanám egy könnyű ételnek.
ma 15:27
Bundáskenyér szerintem simán, főleg, ha jól megszívta magát olajjal. Ha gyakran van ilyen problémád, érdemes orvoshoz menni, lehet hogy valamilyen intolerancia vagy allergia van a háttérben.
5. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:25
Hát ha este etted, hajnaltól görcsölsz, lehet addigra ért oda a bundás. Az is lehet, az epéd rosszalkodik. Innen nem lehet tudni.
4. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:23
Olyan sok mindentől lehet emésztési zavar, hasi fájdalom, hogy meg nem mondom mi történt veled. Igyál mennél több vizet, tát. Ha nem szűnik, holnap el kéne mondani orvosnak.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 55Judit)
ma 15:21
Köszönöm. De létezik, hogy még most is attól görcsöl? Nincs hasmenésem. :(
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:19
A 3 bundáskenyér jó emberes adag. Én inkább arra gyanakodnék nem a tojásra. Bár a bundás nagyon finom, de érdemes mértéket tartani, mert ételtársítás szempontjából nem előnyös együtt a fehérje-zsír szénhidrát.
Tegnap 4 tükörtojást ettem, este 3 bundáskenyeret. Hajnaltól görcsöl a belem. Ez okozhatta?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook