Rajtam kívül van még valaki, akinek a tojástól fáj a feje? (tudásbázis)
Nekem a hagymától fáj, de nem mikor eszem, hanem amikor dinsztelem, -ik, szóval, ha érzem a szagát.:(
Pörköltkészítés után 2 napig szellőztetek.
...nekem lány koromban a rágótól fájdult meg,azért nem is rágózom :)
De most pillanatnyilag a megfázástól vagyok nagyon carul :( attól fáj a fejem.
talán jobban jársz, ha nem a fejfájást kezeled, hanem az okot :) kérdezz rá a házidokidtól, biztos javasol majd vizsgálatot. mert ha allergiás vagy intoleráns vagy a tojásra, nem kéne enned, előbb-utóbb nagyobb bajod is lehet tőle
bár én még nem hallottam soha olyat, hogy fejfájást okozzon egy kaja, kivéve ha felhörpintesz többliter jégkrémet :)
Köszönöm a hozzászólásod! Teljesen egyetértek. Engem valóban az érdekelt,van e vkinek hasonló problémája.
Vanessza te meg még mindig nem értesz semmit. Bár tőled nem lehet sokat várni, ahogy a többi hozzászólásod láttam.
Ám ha neked ez nevetséges örülök hogy szereztem egy pár jó percet! ;)
O en mindenfele hangnemben es stilusban tudok irni, ahogy a helyzet megkivanja ;) :D
De valljuk be. Eleg vicces ez a topic cim, meg maga a forunindito helyzete is, mèg akkor is ha igaz. Ha faj a feje a tojastol akkor nem remenykedni kell abban h majd itt jol megmondjak a tutit es majd nem fog fajni, elmulik, hanem el kell menni dokihoz h csinaljanak nala allergiatesztet h kideritsek tenyleg van e osszefugges a ketto kozott. Ha ezt tervezi akkor ok.
Szerintem itt legtöbben nem azért kérdezősködnek, mert nem akarnak orvoshoz menni, hanem érdekli őket, más is van-e úgy, mint ők, és ha igen, az hogyan oldja meg. Ha nagyon szeretném a tojást, én is abban reménykednék, hogy hátha valaki tud valami trükköt, hogy ennek ellenére lehessen egy kicsit tojást enni. Én ezt értettem ki a fórumindító kérdéséből és hozzászólásaiból, ezért nem értem, ezen miért kell nevetgélni. Ez teljesen értelmes és normális dolog. Egész más, mint egy másik fórum, ahol az illető hasmenésre panaszkodik és tanácsokat kér, aztán minden nap leírja, mit evett (füstölt oldalast és hasonlókat), aztán meg csodálkozik, hogy nem múlik a hasmenése. Ott is nekiszaltózott valaki, de az más, a hülyeségre figyelmeztetni kell, persze normális hangnemben. De ez a fórum, ismétlem, nem olyan.
Egyébként amiatt is szóltam hozzá, mert ez a gúnyolódó hangnem nagyon elharapódzott a hoxán, és nem jó, minek rontsuk egymás közérzetét. Lehet másképp is. Látod, most te is normális hangnemben írtál, és rögtön lehet érdemi párbeszédet folytatni, nem csak az adok-kapok, ami nem visz előre.
Ha fejfajasod van, csinalj Joga lelegzesi gyakorlatokat.
Ulj le egyenes hattal, lazuljal el.
Az orrodon vegyel lassu mely lelegzetet, hasi lelegzest, majd zard le a levego vatelt, es a lezert legcso utan nyomd fel a levegot a tudod felso reszebe. Tartsd bent egy kis ideig, majd a szadon lassan engedd ki a levegot.
Utanna kezd elolrol az egeszet.
Tiz-tizenotszor megismetled, utanna tapasztalsz enyhulest, vagy megszuneset a fejfajasodnak. [Nekem sokszor segitett...]
Nem nevetséges fórumot írt ki, olvasd el még egyszer a kérdést. Ha te meg nem tudsz viselkedni, vonulj el a szobádba röhögni, ezt a fórumot meg hagyd meg azoknak, akik nem bombázzák szét.
Ha a fórumkiírásaidat nézem, akkor neked valószínűleg minden nevetséges, ami nem a szexszel kapcsolatos. Fogadd el, hogy mindenkinek más a nevetséges, és ha irritál egy téma, ne olvasd és ne szólj hozzá. Ez simán kultúra kérdése.
Nagyon sajnálom ha valakinek nem elég egyértelmű,hogy olyan ételeket (jelen esetben,a rántotta)amitől fáj a kobak,nem fogyasztunk!
A barátomnak fáj a feje,a patisszontól,és tök egyszerűen orvosolható a probléma,nem eszik patisszont:)
De most komolyan, felnőtt ember kiír ilyen fórumot, hogy mit tegyek, mert fáj a fejem a tojástól? XDDD
Ha tényleg így van és a kettő között van egészségügyi összfüggés, akkor vizsgáltassa ki magát, ne hoxán tudakolózzon. :O
nekem nem jutna eszembe tojást enni, ha fáj utána tőle a fejem
nem is értem igazán....
További ajánlott fórumok:
- Hármasikreim lesznek! Van még valaki rajtam kívül akinek egyszerre jöttek ennyien? :)))
- Az anyakönyvi kivonaton kívül hol szerepel még valakinek a vércsoportja? Esetleg honnan, kitől lehetne megtudni?
- Japán táncoló egér. Van valakinek még rajtam kívül? :)
- Hiányzik még valakinek rajtam kívül lisztharmat?
- Van ma valakinek még rajtam kívül születésnapja?
- Van-e itt olyan rajtam kívül, akinek az anyósa folyamatosan fúrja a kapcsolatukat?