Van-e itt olyan rajtam kívül, akinek az anyósa folyamatosan fúrja a kapcsolatukat? (beszélgetés)
Sziasztok!
En egy elvalt anyuka vagyok,aki egyedul neveli a kisfiat,de a valasunk utan is zaklat a volt anyosom.A volt exem sem hagy bekunket es mindenhol jelentget.En Jelenleg Erdelyben lakok egy kisvarosban.A volt exem meg Magyarorszagon.
kerülöm a bajt...nincs fészbúkom.
(mondtam, hogy pasi vagyok.)
Akkor hagyjuk, ha azt sem tudjuk, miről lenne szó.
Te facebukban otthon vagy?
Ha onnan kilépnék, jönnének-e neke továbbra is a Bónuszbrigádtól az ajánlatok ? Nem a közösségi levelekben jelenik meg, hanem a promóviókban.
Rendben...de a kérdező csak az ő problémájára szeretne megoldást...
miről?
Tanulságos lenne, de nem akarok róla beszélni. Mint említettem, olyan, amilyen, azért anya..
megoldottam, részemről felejtve.
(ráadásul a család megért, és titokban helyeslik)
Kevesen teszik meg, hogy a sarkukra állnak. Valmitől mindenki tart. Én nem.
qui prodest?
Igen, akkor jóra gondoltam, veled beszélgettünk kicsit az egyszinte, kétszintesről.
Mi baja az anyósnak? Tettél valamit, vagy tul közel laktok?
csak felújítottam...és álmodoztam, hol jobb lakni...
de itt a legjobb, az "ősi" birtokon...
és én vagyok az is, aki levegőnek(sem) nézi a bajkeverő, gonosz anyósát..
Sosem rajongtam az anyósomért, de hoztam az elvárt formát...mégiscsak a nejem édesanyja.
Hosszú évek teltek el...őőő..csendben, bár nem őszintén mosologva...aztán teljesen véletlenül, anélkül, hogy tudtak volna az ottlétemről, meghallottam(kihallgattam)..egy beszélgetést anyósom, és az ő többi gyerekei között...
Amit hallottam, az sokkolt...elmondtam a nejemnek mit mondott rólam a többieknek, ezért úgy döntöttem, egy életre befejeztem..(a nejem rendesen leordította az anyja fejét, pedig imádja)
azóta se kép, se hang...nem köszönök, nem beszélek sem vele, sem róla..
anyósom először vállat vont, de úgylátszik átértékelte a helyzetet, mert láthatóan összeroskadt..
a család tudomásul vette. jobb így.
most őszinte a mosolyom.
Hogy ebből számodra mi a tanulság, arról lövésem sincs, de lehet töprengeni.
-ne feledd, a kibícnek semmi sem drága.
Elég sok fórum van belőle, ki, mennyire utálja az anyósát, nem te vagy az egyetlen ilyen. Olvass bele azokba a fórumokba.
Végre egy anyós fórum, ahol több a pozitív válasz.
Az enyém már nem! Mi már miatta elváltunk!
Tanácsom: ne hagyd, hogy rámenjen a kapcsolatod!
Köszönöm, hogy ilyen sokan írtatok nekem, örülök annak, akinek jó a viszonya, de nem ezt kérdeztem, úgyhogy a dicsekvés helye nem itt van, hozzám hasonlóakkal szeretnék itt beszélgetni.
Valaki olyat is írt, hogy persze, hogy kötődik. Nem a kötődéssel van a baj, ez is egy kötekedő válasz lett volna, hanem azzal, hogy kórosan.
Inkább az érdekel, hogy aki hasonló helyzetben van, mint én, hogyan kezeli, és mit lehet ezzel csinálni, ha lehet egyáltalán valamit.
Nyilván nem lesz shoppingoló barátnőzős tegeződő viszony... de nem is ezt szeretném, csupán csak annyit, hogy békén hagyna bennünket.
Anyós fanok és férfiak véleménye nem érdekel.
Köszöntem!
Igen, ezen én is sokat gondolkodtam már.
Anyósom sokszor mesélte, hogy neki egyik anyósával sem volt jó a viszonya (2 volt neki), sőt, a másodiknál rosszabbat el se tud képzelni. - Valahogy mégis sikerült neki, mert nekem azt prezentálja...:(
De meg nem is az anyosod!
Az ember normalis esetben kotodik az edesanyjahoz.
Ez kortol fuggetlen, legyen 20 vagy akar 50 eves.
További ajánlott fórumok:
- Van-e valakinek tapasztalata olajfalevél és grapefruitmagcseppel kapcsolatban?
- Basedow kórban van-e valakinek tapasztalata alternatív gyógymódokkal kapcsolatban?
- Van-e valakinek tapasztalata a Föld u.-ban dolgozó Zsuzsi nevű látóval kapcsolatban?
- Van-e valakinek tapasztalata otthon használatos RIO® IPL Pro Szőrtelenítő Készülékkel™ kapcsolatban vagy más hasonló készülékkel?
- Van-e valakinek tapasztalata a Tripla X-szindrómával kapcsolatban?
- Svájci importtal kapcsolatban van-e valakinek ismerete?