Revolut számla mire jó, hogyan működik? (beszélgetés)
Nem tapasztalat, én csak így tudom, hogy nem sétálhatok be egy random bankba, hogy erre és erre a számlára akarok utalni. MEg miután a Revolut Litván bank, szerintem jelentős költsége lenne, ha lehetne így besétálva utalni.
Nekem van saját -nem revolutos- számlám, onnan top-up-olom át a pénzt. Ingyen és bérmentve.
Hogy fizetek rá pénzt?
Semilyen kártya nincs amiről utalhatnák rá!
Posta, vagy OTP ha bemegyek megmondom pént kellene utalni rá, adnék készpénzt, ugy lehet ráutaltatni?
Igen, az első utalás ami a revolut regisztrációkor történik az bárki számlájáról lehet.
Bocs, az előző válaszomnál félreértettem/olvastam a hozzászólásodat.
A továbbiakban viszont megállja a helyét amit írtam :)
Hogy fizetek rá pénzt?
Pl, Postára be megyek, ott utaltathatok rá, Posta tud rá tenni pénzt?
Postán lehet?
Hogyan kell?
Nekem is már vagy 6 éve van és mindenre használom. Internetes vásárláskor az egyszer használatos kártyát elsősorban, mert biztonságos. De emellett a többi kártyát "befagyaszthatom", bármikor feloldhatom, szóval nem férnek hozzá ha úgy akarom. Mellé a különböző zsebekben gyűjthetem a pénzem amihez szintén nem férhet senki hozzá. Jelenleg az ősszel esedékes autócserére teszek félre a kamatozó pénzpiaci alapok zsebbe :) Nem tudom ft-ban kamatozik-e, én €-ban kapom a fizetésem, abban kamatozik. Ja és bármikor kivehetema kamaokkal együtt, a kivételkor nem von le semmilyen kezelési költséget és társait.
Más Revolutosnak ha pénzt küldök akkor az azonnali és díjmentes.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe még az előzőekhez.
Az, akkor mire való a "Revolut számla"?
Igy is-úgy is kell "normális" számla hozzá, akkór mire való a Revolute?
További ajánlott fórumok:
- Gyerektartás esetén kötelezhet a bíróság arra, hogy számlákkal igazoljam mire költöttem a pénzt?
- Ha megváltozik a számlaszámom, amire a családit folyósították, elég telefonon bejelenteni az újat vagy ki kell tölteni egy nyomtatványt?
- Az ebev. apeh.hu-n a folyószámla kivonat lekérése hogyan működik?
- Útiköltségtérítés: Hogy működik a kérelem? Hol kell kérnem és kitől a számlát?
- Hogy működik a munkanélküli regisztrálásba vétel? Mire kell számítani utána?
- Lejárt lakástakarékomat szeretném elszámolni. Milyen tételek szerepelhetnek a számlákon, mire költhetem el az összeget?