Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Revolut számla mire jó, hogyan működik? fórum

Revolut számla mire jó, hogyan működik? (beszélgetés)

22. Imisz (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 4. 19:11

Nem tapasztalat, én csak így tudom, hogy nem sétálhatok be egy random bankba, hogy erre és erre a számlára akarok utalni. MEg miután a Revolut Litván bank, szerintem jelentős költsége lenne, ha lehetne így besétálva utalni.

Nekem van saját -nem revolutos- számlám, onnan top-up-olom át a pénzt. Ingyen és bérmentve.

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Imisz)
márc. 4. 16:04
Hogy, tapasztalat, mire kell figyelni?
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Imisz)
márc. 4. 16:03
Mesélj!
19. Imisz (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 4. 06:16
Szerintem ez nem fog menni. Na meg nem is érné meg a költségek miatt.
márc. 3. 07:32

Hogy fizetek rá pénzt?

Semilyen kártya nincs amiről utalhatnák rá!

Posta, vagy OTP ha bemegyek megmondom pént kellene utalni rá, adnék készpénzt, ugy lehet ráutaltatni?

17. Imisz (válaszként erre: 16. - Regin_a)
márc. 1. 10:40
Ez érdekes, mert a revolutnak is van egy anyabankja Litvániában. Ezért van, hogy -a magyar ügyfeleknek- az IBAN száma, számlaszáma LT-vel hezdődik. Igaz, magyar bankból nemzetközi utalásnak minősül, nem tudom annak mennyi a díja. Valami ott nem stimmelt szerintem az utalás körül, vagy a Rev.tulaj nem jól adta meg a számlaszámát.
16. Regin_a (válaszként erre: 10. - Imisz)
febr. 28. 20:30
Én nem tudtam utalni más Revolutjára. Felhivtam a bankom ügyfelesét, azt mondta nem lehet rá utalni
15. Lady Lavender (válaszként erre: 14. - Lady Lavender)
febr. 28. 19:42
A tranciok, valtasok azonnal. Amiket nem ismernek el credit checknel.
14. Lady Lavender (válaszként erre: 13. - Lady Lavender)
febr. 28. 19:41
Bar sztem segitseguk ritka szar angol ul is.
13. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - Funnygirl)
febr. 28. 19:40
Azt tebwsgetik mar magyar is van.
12. Imisz (válaszként erre: 9. - Funnygirl)
febr. 27. 18:23

Igen, az első utalás ami a revolut regisztrációkor történik az bárki számlájáról lehet.

Bocs, az előző válaszomnál félreértettem/olvastam a hozzászólásodat.

A továbbiakban viszont megállja a helyét amit írtam :)

11. Imisz (válaszként erre: 9. - Funnygirl)
febr. 27. 18:21
Utalni bárki számlájáról lehet. Mögé rendelni (mert igazából nem is a számlát hanem a hozzá tartozó kártyát rendeled) elvileg csak sajátot lehet.
10. Imisz
febr. 27. 18:19
Utalni bármilyen más számláról tudsz rá, de az pénzbe kerül. A legegyszerűbb és ingyenes megoldás, ha van magyar vagy más számlád azt a Revoluton belül meg tudod adni (mögé rendeled) és onnan teszel át (top-up-olsz) rá pénzt. Ez díjmentes, mert kártyás fizetésnek számít. Az így mozgatott pénz a revoluton azonnal megjelenik, azonnal használható.
9. funnygirl (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 27. 17:20
Ha van sima szamlad akkor utalsz rá..első utalasnak 4 ezer ftnak kell lennie és onnantól él a szamlad. Postán, bankokban nem tudom hogy lehet e..elvileg igen..ez egy litván bank szóval olyan mintha bármilyen más külföldi számlára kukdenel pénzt..csak kérdéses hogy egy bankfiókban , postán mennyi az utalás, és mennyi egy sima számláról..egyebkent a számla nem kell hogy a tiéd legyen amiről megy rá a pénz..lehet az férjed,gyereked bárki akibe megbizol.
febr. 27. 13:48
febr. 27. 13:26

Hogy fizetek rá pénzt?

Pl, Postára be megyek, ott utaltathatok rá, Posta tud rá tenni pénzt?

Postán lehet?

Hogyan kell?

febr. 27. 10:24

Nekem is már vagy 6 éve van és mindenre használom. Internetes vásárláskor az egyszer használatos kártyát elsősorban, mert biztonságos. De emellett a többi kártyát "befagyaszthatom", bármikor feloldhatom, szóval nem férnek hozzá ha úgy akarom. Mellé a különböző zsebekben gyűjthetem a pénzem amihez szintén nem férhet senki hozzá. Jelenleg az ősszel esedékes autócserére teszek félre a kamatozó pénzpiaci alapok zsebbe :) Nem tudom ft-ban kamatozik-e, én €-ban kapom a fizetésem, abban kamatozik. Ja és bármikor kivehetema kamaokkal együtt, a kivételkor nem von le semmilyen kezelési költséget és társait.

Más Revolutosnak ha pénzt küldök akkor az azonnali és díjmentes.

Így hirtelen ennyi jutott eszembe még az előzőekhez.

febr. 27. 09:00
Nekem is van, én mindenre használom nem csak váltásra.. vásárlás, rendelés..vannak előnyei illetve hátrányai...előnye a rendes számlával ellentétben hogy abszolút díjtalan minden,( már ha az alapcsomagot valasztod) semmilyen költséggel nem jár... hátránya pedig az hogy nincs bankfiokja ahová be tudsz menni ha gondod kérdésed van.. ügyfélszolgálat van, amit az appon vagy az oldalon elersz. Ott tudsz angolul kommunikálni. Én maximálisan meg vagyok vele elégedve, sosem okozott problémát.
febr. 27. 08:10
Aki sokat utazik vagy utal pénzt külföldi számlára, vagy devizában van megtakarítása, annak jó, mert kedvezőek az átváltási díjak (vagy nincsenek).
febr. 27. 08:02
Kolléganőmnek van, csak a pénzváltás előnyeit emelte ki. Olcsóbb külföldön.
febr. 27. 07:17
Irok majd egy példát, miért gondolom ezt.
febr. 27. 07:16

Az, akkor mire való a "Revolut számla"?

Igy is-úgy is kell "normális" számla hozzá, akkór mire való a Revolute?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook