Ha megváltozik a számlaszámom, amire a családit folyósították, elég telefonon bejelenteni az újat vagy ki kell tölteni egy nyomtatványt? (tudásbázis)
telefonon el sem fogadják.
SZEMÉLYESEN, IRATAIDDAL MENJ.
Szia!
Jogos a kérdés! Hát nem! Arra gondoltam, hogy kérni fognak még néhány adatot erre vonatkozóan. De ez tényleg hülyeség! Majd kitöltöm a megfelelő papírt és kész.
szia!
be kell menni az illetékes államkincstárhoz, és papíron kell jelenteni a változást. ott adnak egy formanyomtatványt, és azt kell kitölteni, de minél hamarabb, mert 30 nap az átfutási ideje.
Szia!
Amikor nekem megváltozott, én postai úton jeleztem feléjük (kecskeméti vagyok). A következő hónapban már erre utaltak.
Szia!
Minden változásról írásban kell nyilatkozni a MÁK-nak.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy megváltozik a számlaszámom, amire a családit idáig folyósították. Elég telefonon bejelenteni az újat, vagy ki kell tölteni egy formanyomtatványt? Velencei vagyok a székesfehérvárihoz tartozom egyébként. A helyes telefonszámot azt hiszem megtaláltam. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Heni
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi lenne a neved ha megváltoztathatnád?
- Használd az agyad és megváltozik az életed
- Mi az a kisebb-nagyobb dolog, amit megváltoztatnál párodon?
- Hová kell beküldeni a megváltozott munkaképesség elbírálásához szükséges papírokat és milyen nyomtatványt kell kitölteni?