Segítségre lenne szükségem! Mit tegyek? Izgulok! (beszélgetés)
Kedves Fóruminditó!
A félelemnek számos oka lehet, ha valami olyan ért tégedet, amit nem tudsz kiheverni és idegileg megviselt. Biztosan nincs kihez fordulni az orvoson kivül? Esetleg közeli hozzátartozó, de ez is egy betegség. Az Országos Neurólógiai Intézetet megszüntették pedig ott igazi szakemberek voltak ott igazán tudták kezelni az ilyesmit különböző módszerekkel és sokszor eredményes volt. Én, ha tehetném szívesen segítenék rajtad. Kíván neked jobbulást és jó egészséget Üdv.Ágnes
húúú ez a cikk...hát ne rendelj neten! vagy szólj a szomszédnak...
o.O
Hát ha már a késről lebeszéltek, szóval...
Kirúgod az ajtót, majd se szó. se beszéd, egy laza mozdulattal szétcsapod a fejét viperával.:)
Nem baj.:)
A francba, lekéstem, pedig lett volna egy frappáns ötletem.
Ügyes voltál, gratulálok!
Legyen szép napod!
Es mitol felsz?Ezt most komolyan kerdezem.
Nem kell tokig kinyitni az ajtot,csak resnyire.Elkered az alairni valot meg a csomagot es ennyi.2 perc es visszazarod az ajtot.
Ok,nyilván,de egy félreértett mozdult miatt gondoltam,ami megijeszthet.
Nade nem lesz semmi gond.
Majd írj,ha elment!:-)
Kest semmikepp se vigyel ki magaddal!!!Gondolj bele szegeny futar hogy erezne magat,ha kessel a kezedben nyitnal ajtot?!
Hivd fel a baratnodet,legyen vonalban,ne rakd le a telefont!
Es ha ilyen sullyos az allapotod,ne halogasd az orvost!Kerj surgosen segitseget!
hát szerintem kést ne vigyél,nehogy egy mozdulatot támadásnak vélj és leszúrd hirtelen,ez inkább veszélyes lehet.
a telefonban barátnő az jó lesz.:-)
További ajánlott fórumok:
- Samsung s5230 - Segítségre volna szükségem!
- Matematikai feladatokban lenne szükségem segítségre!
- Számítógépes zsenik ide! Egy kis segítségre lenne szükségem!
- Gyakorlott LH tesztelők! Egy kis segítségre lenne szükségem.
- Bulimiás vagyok, segítségre lenne szükségem. Tudna valaki valamilyen helyet/orvost ajánlani, ami tényleg segít?
- Számítógépes segítségre lenne szükségem, gondom van egy pluginnal! Mit tegyek?