Sziasztok ! nekem le van védve pár zeném és nem tudom hogy mitől és emiatt nem tudok a memo kártyámra semmilyen zenét tenni, mert azt írja h valami hiba történt .Most mit csináljak ?
Sziasztok! Nem tudok semmit sem rárakni már a telefonomra, mert nem olvassa be a New PC studio a telon található fájlokat. Magát a telefont látja, de amikor már be kéne töltenie a rajra lévő cuccokat, a töltés nem halad sehová. Mit kéne csinálnom? Köszike
egy hete vettem a samsung s5230-as telefonom es hoza egy 8g-as memoriakartyat.nem volt semmi gond mig elnem kesztem zenet tolteni ra a windos media pleierel amikor is be fejeszte a letoltest ki husztam a csatlakozot es abban a pilanatban a kijelzorol eltunt a memoriakartya ikon es azota nem ismeri fel!tudna valaki tanacsot adni mit tegyek .
na visszajöttem ennek tényleg annyi nem tudtam kilépni a pc-ből ki kellett kapcsolnom az egész gépet.Nagyon szépen köszönöm még egyszer a segítségedet.
én már komolyan mondom mindjárt bőgök:---((((én nem tudok rákattintani a telefonra nekem satíroz és egy idő után ráadásul mostmár fehér lesz a háttér és csak alul maradnak meg az ikonok.
nekem semmit nem csinál az ikonoknál a fekete nyíllal nem tudok mit kezdeni.mostmár nem tudom mi a hézag.Köszönöm hogy ennyit segitettél de úgy látom ennél többet nem akar a gépem.legfeljebb bemegyek a tmobi...hoz aztán megkérdezem tőlük ott vettem a telcsit.Nagyon szépen köszönöm hogy foglalkoztál egy ilyen sötét emberkével.♥♥♥♥♥♥
a telefonomról a számítógépre.amúgy kiváncsiskodtam egy kicsit és láttam hogy te is annyi idős vagy mint én és te is pesti vagy ha nem titok merre laksz?