Számítógép segítségre lenne szükségem!Xp operációs rendszerem van. (beszélgetés)
Sziasztok!Szeretném kikérni a véleményeteket egy Tab-ról!:) itt a link: [link]
Tud valaki olyan Tab-ot linkelni amivel amiről telefonálni is lehet?Annyira nem értek hozzá de olyan Tabot szeretnék venni,amiről lehet telefonálni is és Usb-s lenne a mobil netem miatt.
Sziasztok!
Segítséget tanácsot szeretnék kérni.
Nekem van egy acer laptopom win 7 rendszerrel.
Mikor be kapcsolom ugye bejön a márkája,majd be kellene,hogy töltse a kék háttért a felhasználómmal,hogy be tudjam írni a jelszavamat.De ezt nem tölri be hanem be feketetdik az egész monitor és nem csinál semmit.Ezt eljátsza velem,4-5ször akár van,hogy sikerül bekapcsolnom,de kb 10ből 2szer:( AVG vírusírtó rendszerem van fent.Most az lenne a kérdésem,hogy bios vírusom van vagy mi a gond?Mert az avg nem talált semmilyen vírust,azt mondta teljesen védett a gépem bla bla bla....
És letöltötted setupoltad az ajánlott progit is ?
Az oldotta meg végül a srác gondját
Olvastam a fórumot amit be linkeltél.Láttam valaki más is írta,ugyan azzal a hibával és laptoppal kapcs mint ami nekünk is a probléma.Nem megy sajnos a wifi gomb nem világít meg semmi:(
pedig az f10-en írja a wifit.
Olvasd át és telepitsd az ott ajánlott progit és figyelj a "hardveres" kapcsolóra, be van-e kapcsolva
klikelj rá a wifi beállitásra és újra a wifinév és jelszo és okézd le várj amig keres
ezt hol találjuk meg?:)
fujitsu-siemens Amilo Pro V3505 típusú laptop.
2005-2006 körül lett vásárolva.
hoppá menyi idős az a laptop?
nagyon régi vagy sem mert a újabbakban már gyárilag benne van és nem kell telepíteni sémit a wifihez
pl. nekem a másik gép egy IBM R51e ez egy régi gép
és nem telepítek semmi wifi pirogit
csak is a vezeték nélküli beállítás a gond
vezetéknélküli hálozati beálitás lehet a gond
wifi felhasználoi név és jelszo
odafigyelni a ki és nagybetükre
3telepítő cd-van a géphez
1:bloototh,
2:Amilo pro dvd drivers
3:meg az xp cd.
Nem tudtam,hogy kell a wifit is újra telepíteni!
Azt,hogyan tudom?
Sziasztok!
Számítógép ügyben kérnék tanácsot.
Xp operációs rendszer van a gépemen ment a wifi többször is neteztem rajta,majd újra tettem az operációs rendszert és azóta nem megy a gépemen a wifi,nem tudok netezni,már szedtem le xp frissítést is nem jött be,újra tettem megint az alap cd-vel az operációs rendszert az sem segített.
Mit tudnék csinálni amitől menne a vezeték nélküli internet a gépemen?
Előre is köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Samsung s5230 - Segítségre volna szükségem!
- Matematikai feladatokban lenne szükségem segítségre!
- Számítógépes zsenik ide! Egy kis segítségre lenne szükségem!
- Gyakorlott LH tesztelők! Egy kis segítségre lenne szükségem.
- Bulimiás vagyok, segítségre lenne szükségem. Tudna valaki valamilyen helyet/orvost ajánlani, ami tényleg segít?
- Van itt olyan szakember, aki valóban ért a számítógépekhez? Segítségre lenne szükségem.