Van itt olyan szakember, aki valóban ért a számítógépekhez? Segítségre lenne szükségem. (beszélgetős fórum)
"Az újratelepítés megvolt, szart sem ért."
Akkor az nem újratelepítés volt, hanem szar :-D
Ha én telepítettem volna fel, és a hiba megmaradt volna, akkor hardverdiagnosztikai programok, aztán szerviz, és ha nem éri meg javítani, akkor bontó. De ez a legrosszabb forgatókönyv.
De hogy a régi doksijaid ne vesszenek el, az az alap.
Na mindegy, gondolom, már túl vagy rajta.
Csak bántott, hogy fikáztál.
Gyakran azt csinálja, hogy puff egszerűen kimegy az egész, kikapcsol minden jelzés nélkül, miközben dolgozok rajta.
Miért lehet?
Valszeg semmi baja nincs a laptopodnak, csak újra kell telepíteni a Windows-t.
Amúgy meg 80 ezerért kapsz faszát, amin nem kell várnod a word-re.:D
Na, hát ebből marha sokat megtudtam... gondoltam, leírod, mekkora a procija, vinyó, meg ilyenek....
amúgy, ha újratelepítenéd, sztem sokat lendítene a dolgon.
Acer laptop, 2006-os, de semmire sem jó már. Egyszerűen nem megy. Mindenre azt jelzi ki, hogy írásvédett, pedig nem az, így nem engedi törölni. Pár hónapja pl eltünt a felhasználói fiókom az összes mappámmal, azóta egy ideiglenes fiókot enged használni, de iszonyú rossz már.
Ebay-en? Ez valami licitálós oldal?
Köszi.
Ebay-en simán kapsz kb 100-150 euroért olyan notit, ami jó netre, meg word-re.
most milyened van?
A kérdés a mkövetkező:
Szeretnék notebookot vásárolni. Internet+ word az amire szükségem van igazán. Okos megoldás, ha vásárolok egy olcsóbb notebookot olyan 80 ezer Ft-ért és azt kiegészítem pl memóriakártyával? Nincs több pénzem rá.
Van egy laptopom , de ez halott, egszerűen nem megy. Néha órákat kell várni egy word szöveg betöltésére. Rettentes, de a tanuláshoz szükségem van rá.
Olyan gépet szeretnék, amit összedobhatok max 90 ezerből. Amin már a windows program is megvan.
Hogy csináljam?Ez lenne a kérdés. Vegyek olcsó notebookot és mit vegyek hozzá, hogy ne halljon meg az is, mint ez??
Lenne néhány kérdésem, ha vannak itt szakemberek.
Nagyon jól jönne egy kis segítség.
További ajánlott fórumok:
- Samsung s5230 - Segítségre volna szükségem!
- Matematikai feladatokban lenne szükségem segítségre!
- Számítógépes zsenik ide! Egy kis segítségre lenne szükségem!
- Gyakorlott LH tesztelők! Egy kis segítségre lenne szükségem.
- Bulimiás vagyok, segítségre lenne szükségem. Tudna valaki valamilyen helyet/orvost ajánlani, ami tényleg segít?
- Számítógép segítségre lenne szükségem!Xp operációs rendszerem van.