Számítógépes segítségre lenne szükségem, gondom van egy pluginnal! Mit tegyek? (tudásbázis)
ezt mar megtettem...es amiutan regebbi flash plyert tettem tovabra is csilingel a logo...es a tul regi flash plyerrrel a youtube nem megy...:(
de azert koszi hozzaszolasod
MAr annyi mindent csinaltam..leszedtem minden fele updatet...ujra raktam...a mozzilla bongeszot is ujra raktam....csak ugyan oda jutottam ki...tettem a flash playerbol egy regit...de ez is csinalja...
ha mashonnan gepezek marmint hoxazok nem jelenik meg...szoval..ez csak nalam van...de mar meghaladja az en tudasom...:( pedig uninstal a pluggin updatet...meg restart is...:(
2 variáció:
vagy unistall az update verziót, és reinstall a régit, vagy visszaállítót az egész rendszert az install előtt időpontra, habár így lehet, hogy egy-két doksid elveszik.
Egyiknap megjelent egy pluggin update, es egy flash plyer update a gepen
engedelyeztem....igy most ha hoxazom megjenik egy csilingelo logo...ami nagyon zavaro
eszre vettem hogy ezt a Shockwave Flash 9.0. r16 engedelyezi..tehat kikapcsoltam..de akkor
nem megy a youtube...ha meg vissza kapcsolom...akkor tovabbra is cseng a logo..;(
Hozzaertok segitseget kernem...
További ajánlott fórumok:
- Samsung s5230 - Segítségre volna szükségem!
- Matematikai feladatokban lenne szükségem segítségre!
- Számítógépes zsenik ide! Egy kis segítségre lenne szükségem!
- Gyakorlott LH tesztelők! Egy kis segítségre lenne szükségem.
- Bulimiás vagyok, segítségre lenne szükségem. Tudna valaki valamilyen helyet/orvost ajánlani, ami tényleg segít?
- Van itt olyan szakember, aki valóban ért a számítógépekhez? Segítségre lenne szükségem.