Picoprep-et kaptam kolonoszkópia előtt, 1,5 dl vízben kevertem el 1 tasak tartalmát, pezseg és meleg lett. Jó ez így? (tudásbázis)
Érdeklődöm a vastagbél tükrözés előtt hashajtónak használt PICOPREP nev készítmény okozott e valakinek fejfájást?
A mellékhatásai között szerepel,hogy fejfájást okoz...Sajnos nekem a 2. tasak elfogyasztása után iszonyú fejfájásom lett ...ami azóta is tart ...lassan 1 hete.Azelőtt sosem fájt a fejem...
De úgy gondolom már ki kellett volna ürülnie a szervezetemből
Höszönöm előre a hozzászólásokat
Szia!
Én is ezzel csináltam a béltisztítást. Amikor a 1,5 dl vízben feloldottam a tasak tartalmát, akkor egy kicsit tényleg felmelegedett. Ezen én is meglepődtem, de az íze legalább jó volt.
Tájékoztatójáról kimásolva:
"3. Hogyan kell alkalmazni a PICOPREP-et?
A Picoprep-et mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.
A Picoprep port egy pohár (kb. 150 ml) hideg vízben oldja fel. Keverje 2-3 percig, majd igya meg az oldatot. Néha a Picoprep feloldásakor az oldat felmelegszik. Amennyiben ezt tapasztalja, az oldat megivása előtt várjon addig, amíg az oldat megfelelő hőmérsékletűre lehűl."
További ajánlott fórumok:
- Milyen előkészületek szükségesek kolonoszkópia előtt?
- Ki tudná a Vuk rövid tartalmát 5-8 mondatban leírni?
- Egy kutyás film címét keresném, segítenétek? Megpróbálom leírni a tartalmát
- Váltás micro SIM kártyára, a kártya tartalmát át lehet menteni?
- CT kolonoszkópiai szűrővizsgálat
- Bódításos kolonoszkópia után meddig és mennyire bódult az illető?