CT kolonoszkópiai szűrővizsgálat (beszélgetős fórum)
szervusztok.
A trgnsp végezték el nálam ezt a müveletet,életemben még ilyen fájdalmam nem volt,talán az elsö szülésem volt hasonló,nem adtak sem érzéstelenitőt,sem altatást,borzasztó volt,jajgattam és kiabáltam annyira fájt.
Többet soha igy nem végeztetném,nem tudtam,hogy pénzért altattak volna,igaz ingyen volt,de nem éri meg,hogy ennyit szenvedjek mégegyszer.
ez valami új.valszeg pont a kellemetlenségek miatt már,nem is baj.így talán többen elmennek szűrővizsgálatra.
Jakupcsek G. reklámozza,azt láttam újságban.:-)
Szia!Látom olvasni szeretnéd a naplóm...
Irhatnál pár sort magadról.
Miért szeretnél menni colonoscopiára?Én már voltam sokszor.És mostanában is fogok menni majd.:)Nem olyan vészes, én altatást sem szoktam kérni.Bár mindenkinél más és más.Ma már bódításban csinálják.NEm kell privátba menni, mert nem érdemes, hisz ha kéres, és RAGASZKODJ HOZZÁ, ne csinálják ébren.Én előtte a teljes béltisztitást nem szeretem,az éhezést...na attól jobban kivagyok mint a vizsgálattól.Ezt komolyan mondom.Minden jót neked!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed a szűrővizsgálatok kötelezővé tételéről?
- Ma visszahívót kaptam méhnyakrák szűrővizsgálat után! Segítsetek.
- Milyen előkészületek szükségesek kolonoszkópia előtt?
- Milyen szűrővizsgálatokra jártok és milyen időközönként?
- Bódításos kolonoszkópia után meddig és mennyire bódult az illető?
- Picoprep-et kaptam kolonoszkópia előtt, 1,5 dl vízben kevertem el 1 tasak tartalmát, pezseg és meleg lett. Jó ez így?