Bódításos kolonoszkópia után meddig és mennyire bódult az illető? (tudásbázis)
Persze, nekem még sztk-n is bódításban csinálták.
Annyi maradt meg az egészből, hogy valaki nyomkodja a hasam, én nyöszörgök mire a doki: "adjanak neki még egyet". Na utána teljes emlékezetkiesés és már csak az jött, hogy "készen vagyunk". Szóval nem vészes, amire emlékszem is max. olyan fájdalom mint a menstruációs görcs.
Utána átvittek a pihenőbe és kb. fél óra alatt teljesen tudatomnál voltam, gyalog mentünk haza. A doki még nézett is nagyokat hogy dupla adag bódító után mennyire éber vagyok.
Köszönöm a tanácsokat!
Végül a vénás bódítás után 3 órával már teljesen tiszta volt a tudata, és sajnos mindenre emlékezett. Pedig pont ez lenne a bódítás lényege, hogy kevésbé legyen kellemetlen, és hogy ne nagyon maradjon meg. Sajnos neki minden megmaradt egy újabb, fájdalmas emlékként. :/
Mamámat holnap kísérem ilyen vizsgálatra, és érdekelne, hogy ha végzett, utána ez mennyire tartós állapot? Pontosabban ez mennyire nem tiszta állapot?
Vidékről jön és azt tervezte, hogy elkísérem a buszra, és majd ő hazautazik. De én azok alapján, amiket neten olvastam, inkább azt gondolom, hogy taxival elhozom hozzánk, és itt kellene pihennie pár órát. Vagy én aggódom ezt túl?
További ajánlott fórumok:
- Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek?
- Milyen előkészületek szükségesek kolonoszkópia előtt?
- CT kolonoszkópiai szűrővizsgálat
- Picoprep-et kaptam kolonoszkópia előtt, 1,5 dl vízben kevertem el 1 tasak tartalmát, pezseg és meleg lett. Jó ez így?
- Csináltak már valakinek virtuális kolonoszkópiát?
- Kicsi gyerekeknél milyen a kolonoszkópia? Ha ismeritek Dr Dezsőfi Antalt, mi a véleményetek róla?