Nekem tipikus régi, perforálás nélküli SIM-em volt, ingyen újat készítettek (kipattinthatót), adatmentés is ingyenes volt. Gondolom, azért, mert ott vettem az új készüléket is.
Nekem is új telefon miatt kellett micro sim. A régi kártyámból pár másodperc alatt kivágták a közepét, vagy kipattintották, nem tudom és ennyi. :) Minden a régi, nem veszett el semmim. :)
Nekem éppen ma volt ilyen cserém. Még nem néztem meg, mi történt, de elvileg mindennek meg kell maradnia. Gondolom, ezért is lehet megtartani a régi SIM kártyát.
Sziasztok. Tudom, hogy a szolgáltató ingyenes cserét biztosít, ha 2 évnél régebbi a kártya.
Érdekelne, hogy akinél volt ilyen csere, előfordulhat-e valamilyen veszteseég, vagy egy az egyben meg tudják menteni a SIM kártya tartalmát?Nem szeretném, ha akár egy SMS-em is elveszne.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.