Egy kutyás film címét keresném, segítenétek? Megpróbálom leírni a tartalmát (tudásbázis)
Igen :(
Imádom a kutyákat :D
És komolyan nem értem, hogy tudja bárki is kidobni őket.....
Tavaly karácsony táján láttam,akkor bőgtem én is.Most jutott eszembe,első gondolatom az volt,hogy megszerzem DVD-n,nem tudom,hogy a 19-es monitoron mi jön át.Ezt a filmet tényleg látni kell!Lehet,hogy lemez lesz belőle
A másik a Marley meg én,de az megvan már.
Az de jó film!
Bőgtem rajta....pedig nem vagyok olyan....
Megnéztem a youtube-n,tényleg az,és fent van az egész film,DVD-n nem is kell keresnem
KÖSZÖNÖM!!
Szánhúzókutyák,jó nagy hóban és pácban.
Egy jégbe beszakadt embert megmentenek a kutyák,de egy (talán vihar) miatt ott kell hagyni a kutyákat.Kikötve,mert úgy tervezik,hogy visszamennek pár napon belül.Nem tudnak,így a kutyák hónapokra ott maradnak és önellátók lesznek.Végül visszamennek értük,és úgy emlékszem 1 v. 2 kutya kivételével megmenekülnek.A szellemi vezér egy nőstény kutya,talán Nana/Nala?
Melyik film ez?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Gyermeked apja 8 év után megpróbál(?) közeledni, de ezt a testsúlyod csökkenéséhez köti/kötné?Szerinted?
- Ha anyósod egyetlen kicsi fia a férjed és mindenhol megpróbál keresztbetenni neked mit csinálnál?
- Az anyák megpróbáltatásai a csemetéik mellett a gyermekkórházban
- Vetélés utáni dilemma. Megpróbáljam újra vagy sem?
- Akik megpróbálkoztak versírással, dalszerzéssel és könyvírással
- A barátom megpróbálkozott egyik baratnőmnel....azaz a volt "sógornőmnel"....csak apropózott, de nem volt semmi köztük, mit tegyek?