Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » AI által készített menü fórum

AI által készített menü (beszélgetés)

ma 13:21
Én is használom menütervezéshez, forráskereséshez, tanulmányok összefoglalásához, fordításokhoz.
13. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:53
Nem ezt mondják sokan. Előveszed a húst, felrakod zsírban sülni vagy grillen, a zöldségek magukban jók, leves pedig lehet bármiből. Lehet gyúrni tésztát és valami lesz belőle. Ugyanaz van benne, nincs értelme variálni.
tegnap 21:47
Rendszeresen használom a munkámhoz,sokkal gyorsabb így választ kapni a kérdeseimre,mint 150 Google találatból összemazsolázni.Most olyan témában írok riportot,amiben nem vagyok annyire magabiztos,úgyhogy beírom neki a gondolataim,hipotéziseim,és kérem,hogy validálja.Ha angolul kell riportot írnom,akkor fordít🙂
11. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 21:19
Mostanában kémiát/fizikát tanulok vele, ebben nem vagyok túl lelkes, de kértem már hogy írjon meg valamit, amikor nem volt időm az adott dologra, illetve rajzokat is kértem.
tegnap 21:05
Én olaszul tanulok vele. És a munkámban is sokat segít. Klasszul tud anyagot gyűjteni, kivonatolni. Napi több órát megspórol. Menüt még nem írattam vele, de most kipróbálom.
tegnap 20:33

Én verseket, dalszövegeket írok, amit AI segítségével zenésítek meg.

Pár szám linkjét megtaláljátok itt, egy másik fórumban megosztottam.

8. sargadinoszaurusz (válaszként erre: 6. - Amaunet)
tegnap 20:30
en nem fogok emiatt megharagudni, nekem csak ez gyorsabb :) mindenki csinalja csak ugy, ahogy szeretne meg ahogy bevalt.
tegnap 20:24
Tudom miről beszélünk, de nem fordultam még soha AI-hoz. Ha kérdésem van valamivel kapcsolatban, akkor keresek, több oldalt elolvasok és majd magam jutok következtetésre/megoldásra. Saját gondolataimmal.
6. Amaunet (válaszként erre: 3. - Sargadinoszaurusz)
tegnap 20:23
Lehet maradi dolog, de erre még mindig az excel függvényeket használom.
5. elbb (válaszként erre: 3. - Sargadinoszaurusz)
tegnap 19:42

Aztaaaaa

Hat le a kalappal előtted!

Én még nem tudtam megbarátkozni vele, pedig tudom, hogy segíthetné a munkámat.

tegnap 19:32

Eddig csak kisebb tanácsokat kértem.

De lehet, határozat indoklásában is tudna segíteni.🤔

tegnap 18:54

en a munkamhoz minden nap hasznalom. tablazatokat masolok be neki, megkerem, hogy rendezze at, kapcsolasi rajzokat toltok fel es megkerem, hogy azonositsa a rajzokon lathato dolgokat balrol jobbra, szazas felsorolasokbol tuntetek el vesszoket es sortoreseket es rendeztetem oket at mashogy. eleg sok idot sporol nekem.

de volt mar hogy a karacsonyi menut AI tervezte meg nekem. megmondtam a temat, volt 1-2 otletem koretekre, o meg kiegeszitette.

tegnap 18:49
Sokszor fordulok hozzá segítségért, főként táplálékkiegészítők, vitaminok, egészség témakörben. De kértem már, hogy ajánljon filmet, sütireceptet és a YT-ra készülő videómban is rengeteget segít. Az még nem jutott eszembe, hogy menüt irassak vele. Amennyire utálok főzni, jobban örülnék, ha nem csak menüt írna, de el is készítené 😉
tegnap 17:54
Minden nap főzök, nehéz kitalálnom a napi menüt. Ariaval íratok ebédet, nagyon jó menüket ír. Változatos és jó, van aki használja az AI-t egyéb dolgokra akár?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook