Jövő szerdán vastagbéltükrözésem lesz,előtte kedden csak... (beszélgetős fórum)
Nagyon sajnálom, hogy rossz, fájdalmas élmény volt. Végül mégsem altattak?
Szia,szép napot! Hát,nagyon fájt a tükrözés. Lesz még egy ct és előtte vérvétel február elején. Megint tolódik a műtét,már felőröl engem és szeretteimet is ez a várakozás :(
Nekem nem kellett ennyi port innom. A gyógyszertárban kikevertek valami bélmosó folyadékot, amit az orvos felírt. Délben ehettem még egy levest, és este 17 óra körül pedig elkezdtem inni a löttyöt. Nagyjából 1-1,5 óra múlva jött a hatás. Elköszöntem a feleségemtől, majd felpattantam a nagy fehér porcelán paripára és azt lovagoltam nagyjából éjfélig. Közben igaz, 15 percenként innom kellett, de hosszabb időre nem is tudtam volna felállni a klotyóról.
Köszönöm,hát a 9 órási por még nem hozott eredményt,3kor kell meginni a másodikat. Nekem egyébként is csak gyógyszerrel van szinte eredmény.
Csak nyugodtan, ne stresszelj rá ha nem hat (kellőképpen) a hashajtó. Nekem se hatott csak 3 óra múlva, akkor se vitte "túlzásba", másnap mégis megvizsgáltak gond nélkül (vagyis nem tudom, mert altattak :D) Nem lesz semmi gond :)
Sziasztok,készülök a holnapra. Iszogatok,megittam az első adag hashajtó port.
Sziasztok,készülök a holnapra. Iszogatok,megittam az első adag hashajtó port.
A se**tükrözés ehhez képes nudli!
Megnyugtató, de hála Istennek egyelőre nem aktuális.
Mindenkinek boldog ünnepeket kívánok!
Torokba fújnak lidokaint nincs bódítás. Persze ezt is lehet altatásban kérni magánban de felesleges. Ki lehet bírni.
Nekem akkor csak gyomor tükrözés volt,kegyetlen :( vagy 15 percig tartott..
Akkor tényleg semmire nem fogsz belőle emlékezni, a koplalás előtte pedig abszolút kibírható 🙂 Boldog karácsonyt neked is! 🎄
Köszönöm. Boldog Karácsonyt!
Szedek gyógyszereket,azokat be is vehetem majd. Sajnos ingadozó a vérnyomásom. Majd csak kibírom valahogy. Kellemes ünnepeket!
Hát,a gyomor tükrözés nagyon rossz volt nekem is. De most tán altatnak. Boldog ünnepeklet!
Köszönöm,igen altatnak majd. Boldog Karácsonyt!
Köszönöm,remélem. Boldog Karácsonyt!
Örülök hogy nem lett bajod! Köszönöm! Boldog Karácsonyt!
Nyugi, nem leszel éhes. Én már többször átéltem. A porban szerintem van valami amitől nem leszel éhes.
Lehet altatást kérni mind a két vizsgálathoz. Akkor nem is emlékszel semmire az egészből. Az altatószer hatása kb. 1 óra után elmúlik.
Nekem egy fekvésben csináltak gyomor meg vastagbél tükrözést minden érzéstelenítés nélkül. Kibírható. Mondjuk cseppet sem kellemes.
Ihatsz kávét egy két csepp tejjel. Vagy 10 vastagbéltükrözésem volt, hihetsz nekem.
Szóló esetben ahhoz nincs bódítás. Lenyeled, mint kacsa a nokedlit. Pár perc.
Erre nem találtam sehol utalást. A youtube-on néztem meg milyen a gyomortükrözés. Ilyenben nem volt még részem, de az tényleg félelmetesnek tűnik. Lehet persze, hogy ott létezik valami kábításféle, sőt azt nem merném csak úgy bevállalni.
Amikor voltam a béltükrözésen, volt olyan páciens, aki a többedik gyomortükrözésre volt várományos, de ő is úgy beszélt erről, mintha csak valami sima vizsgálatra várna. Lehet, hogy tényleg úgy el tudják bódítani az embert?
Még egyszer megnéztem a hozzászólásom. Valóban nem tudtam kellőképpen érzékeltetni, hogy ez az egész dolog számomra egy buli volt, nem pedig egy félelmetes sz@rság.
Kívánom, hogy a Fórumindítónál ne találjanak semmi problémát! Ha mégis lenne, most elejét lehet venni annak, hogy a dolog komollyá fajuljon.
Neki gyomortükrözése is volt egyben, halmozta az élvezeteket.
Az aznap reggeli kaja még nem jut el a vastagbélbe, amikor tükrözik.
További ajánlott fórumok: