Nagyon fehér, nehezen barnuló bőrrel(szoliban is) mit lehet kezdeni? (tudásbázis kérdés)
Forrásmunkák:
"Silver, Our Mightiest Germ Fighter,"
Science Digest, 1978. március
Dr. Paul Farber:
The Micro Silver Bullet
A Preliminary Scientifically documented Answer to the Three Largest Epidemics in the World: Lyme Disease - Aids Virus - Yeast Infection - (and the Common Cold) 1997
Prof. Ronald J. Gibbs:
Silver Colloids - Do They Work? 1999.
Dr. Robert O. Becker:
The Promise of Electromedicine, the Perils of Electropollution
Cross Currents, 1991
Elég nemzetközi, elég tudományos?
Nem fogok vitazni a kolloidokrol, akkor kezdj bele te is, ha lattal roluk nemzetkozi tanulmanyt. Addig ne idezgess nekem a hasznalati utasitasbol vagy itt talalhato betegtajekoztatobol.
Elore is koszonom.
Ha figyelmesen elolvastad volna az egész szöveget, a következő rész is (réz)szöget ütött volna a fejedbe :-)
Miért van szükségünk rézre?
A réz esszenciális mikro-tápanyag, amely szükséges a szervezetünkben a vörösvérsejt képzéshez, az RNS szintézishez, a fehérje anyagcseréhez,
a haj és a bőr színéhez...
Kedves Antea!
Te kérdeztél, én meg a legjobb tudásom szerint válaszoltam.
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.
Albinokat emliti a szoveg, nem a feher borueket. Semmi koze egymashoz a kettonek.
Egyebkent ez a kolloid-mania mar borzalmas.
Ne érts félre, ez nem azt jelenti, hogy albínó vagy, hanem, hogy nincs elég réz a szervezetedben.
Azon pedig lehet segíteni.
A rézkolloidnak semmilyen káros mellékhatása nincs - ellentétben a nem természetes alapanyagú barnító krémmel és a szoliban való leégéssel.
Ez utóbbira egyébként a legtökéletesebb természetes gyógymód a megégett bőröd ezüstkolloiddal való befújása, vagy bekenése.
Rengeteg másra is jó mind a két, sőt mindhárom fémkolloid.
Arra vigyázz, hogy ne menj napfényre, vagy szoliba, ha ezüstkolloid van a bőrödön! Mosd le előtte!
A legjobbakat kívánom!
A Webbolt TOP5-re kattintva keresd meg a rézkolloidot a kínálatban!
A "tovább"-ra kattintva a termékleírás "Mi történik rézhiány esetén?" kérdés utáni 8. bekezdésben megtalálod a túl fehér bőröd valószínű okát.
Megertelek, de hidd el, ha nem mesz utanuk a 30-as eveidtol kezdve mar csak irigyelni fognak a borod allapota miatt ;)
Divatos a barnasag, de a fehernek is megvan a szepsege.
tényleg? de jó
és mi a neve,hol lehet kapni?
Köszönöm a válaszokat!
A félreértés elkerülése végett:nem érzékeny a bőröm,le sem ég,és barna is utoljára gyerekkoromban voltam:(
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne a lábat külön barnítani a szoliban?
- Első és másodfokú égésem lett a szoliban + seblázam. Nem...
- Most voltam harmadszor szoliban és ma észrevettem, hogy apró, nem kidüledő pöttyök vannak a mellkasomnál és a gyomromnál. Mi lehet?
- Tegnap voltam szoliban, és nagyon megégett az arcom, nyakam. Tettem rá testápolót, de az csíp. Hogy tudom eltüntetni a vörösséget?
- El akarok kezdeni egészségesen táplálkozni, de pici babám mellett nehezen tudom megoldani a főzőcskézést! Mit ajánlotok, hogy kezdjem?
- Ha nagyon fehér a bőröm, leégésre hajlamos, és először megyek idén szoliba, akkor a kiwi szoliban 7 percnél nem égek le?