Uborkás-tejszínes csirkemell recept


Hozzávalók 4 személyre:
60 dkg csirkemell
5 dkg margarinn
15 dkg sonka
15 dkg csemege uborka
4 dl tejszín
fokhagyma
kakukkfű
fehérbors
só
Az Uborkás-tejszínes csirkemell elkészítési módja:
A kockára vágott csirkét a margarinon megpirítjuk, ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával és a kakukkfűvel. Hozzáadjuk a szintén kockára vágott sonkát és a csemege uborkát. Ráöntjük a tejszínt, és jól összeforraljuk.
Ha nem sűrűsödik megfelelően, kevés keményítővel sűríthetünk rajta.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 573a840463, 2007. júl. 12. 16:53
Az uborkás-tejszínes csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.