Spagetti-torta recept
A Spagetti-torta hozzávalói:1 csomag spagetti tészta
30 dkg párizsi
1 pohár nagy tejföl
3 db tojás
só
őrölt fekete bors
ételízesítő
10 dkg reszelt sajt
1 fej vöröshagyma
étolaj
A Spagetti-torta elkészítési módja:
A spagettit forró, sós vízben kifőzzük. A párizsit apróra daraboljuk. A hagymát felaprítjuk, olajon megdinszteljük, pici pirospaprikával megszórjuk, majd rátesszük a párizsit, kicsit megborsozzuk, sózzuk, majd pici vizet öntünk rá és főzzük. A tojásokat felverjük, tejföllel, borssal, ételízesítővel összekeverjük. A tésztára öntjük a 2/3 részét, majd összekeverjük a párizsis pörkölttel. A tortaformát kikenjük Rama margarinnal, zsemlemorzsával meghintjük, majd a spagettit beleöntjük. A maradék tojásos tejföllel lekenjük, reszelt sajttal megszórjuk és sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2013. ápr. 30. 19:29
A spagetti-torta elkészítési módja és hozzávalói.