Mustáros-tejfölös csirke recept
Szénhidrátszegény
A Mustáros-tejfölös csirke hozzávalói:
6 db csirkecomb (alsó)
1 evőkanál mustár
1 fej vöröshagyma (apróra vágva)
1 dl fehérbor
só
bors
1 dl tejföl
ételízesítő
3 evőkanál olaj
10 dkg reszelt sajt
A Mustáros-tejfölös csirke elkészítési módja:
A combok bőrét lehúzzuk, és a húst a rostokra merőlegesen bevagdossuk. Jénai alját kikenjük olajjal, szorosan egymás mellé fektetjük a húsokat. A megmaradt olajhoz hozzákeverjük a többi alapanyagot és a fűszereket. Ráöntjük a combokra. Fóliával lefedve közepes hőfokon pároljuk. Amikor puha a hús, levesszük a fóliát, hogy átpiruljon.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Mókica, 2007. júl. 25. 11:27
A mustáros-tejfölös csirke elkészítési módja és hozzávalói.