Padlizsánkrémleves májjal recept
A Padlizsánkrémleves májjal hozzávalói:személyenként
egy adag tejszínes padlizsánkrémleves,
1 csirkemáj,
2 dkg vaj vagy baromfizsír,
ízesítéshez esetleg őrölt fehérbors, szerecsendió, rozmaring, és citromlé.
Tejszínes padlizsánkrémleves
Hozzávalók:
személyenként 8-10 dkg padlizsán,
1 kis darab vöröshagyma,
2 dl csontlé,
2 evőkanál tejszín,
egy csapott mokkáskanál liszt és só.
A Padlizsánkrémleves májjal elkészítési módja:
Készítése: a hámozott padlizsánt a hagymával együtt forró vízben vagy csontlében puhára főzzük. Lehűtve turmixban eldolgozzuk a sóval, a lisztel, a tejszínnel, majd felforraljuk. Tálalása: csészében.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. okt. 25. 08:48
A padlizsánkrémleves májjal elkészítési módja és hozzávalói.