Hagymás máj szalonnás burgonyával recept

személyenként:
15-20 dkg csirkemáj
1 fej hagyma
1-3 ek olaj
só, tbors, majoránna
1 nagy burgonya
3-4 ek tejföl
baconszalonna
A Hagymás máj szalonnás burgonyával elkészítési módja:
A burgonyát megmossuk majoránnával megszórjuk, pucolás nélkül alufóliába csomagoljuk, tepsibe rakjuk, vizet öntünk alá, és puhára sütjük pároljuk. A májat csíkokra, a hagymát félfőre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majoránnával ízesítjük, zsiradékon kevés vízzel pár perc alatt készre főzzük. A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk. A burgonyát 4 darabra vágjuk, tejföllel meglocsoljuk, a szalonnát rárakjuk, a forró májjal tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2013. okt. 13. 18:25
A hagymás máj szalonnás burgonyával elkészítési módja és hozzávalói.