Hagymás rostélyos recept


80 dkg rostélyos csottal együtt,12 dkg zsír,1 k.liszt,bors,só,3 nagy fej hagyma.
A Hagymás rostélyos elkészítési módja:
A húst gyengén kiverjük,sózzuk,borsozzuk.A hagymát vékony karikára vágjuk,meghintjük liszttel,és jól összekeverjük vele,majd a megforrósított zsírban,nagy lángon világosbarnára pirítjuk.A hagymát leszűrjük és melegen tartjuk.Ugyanabba a zsírban a rostélyosokat is (mindkét oldalát) pirosra sütjük,tálra tesszük,rászórjuk a pirított hagymát,meglocsoljuk a fennmaradó zsírral,és sült burgonyával,savanyúsággal tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: PIROS35, 2006. okt. 30. 17:05
A hagymás rostélyos elkészítési módja és hozzávalói.