Almas sertesjava recept


Karaj vagy sertescombszeletek,4 szep alma 3 tojas,30dkg liszt,3dl tej,4-5dkg vaj,so,bors,süteshez olaj,disziteshez salatalevel,meggybefött.
Az Almas sertesjava elkészítési módja:
A hust kisse kiverjük,sozzuk,borsozzuk.Az almakat meghamozzuk,ujjnyi vastagra felszeleteljük.A tojasok sargajat a liszttel es a tejjel simara keverjük, soval izesitjük,az olvasztott vajat belecsurgatjuk,a kemeny habba vert feherjet beleforgatjuk.Ebbe a masszaba a husszeleteket belemartjuk,majd bö forro olajban 5-6 perc alatt megsütjük.Konyhapapirra helyezve lecsöpögtetjük.Az almat ugyanebben a masszaban megforgatjuk,kisütjük. Talalas: Salatalevelre helyezzük a hust,erre az almat es a közepebe meggyet teszünk. Sültburgonya illik hozza ribizlivel.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 4423e63349, 2006. okt. 30. 13:40
Az almas sertesjava elkészítési módja és hozzávalói.