Joghurtos párolt csirke recept




4 db csirkecomb lebőrözve
1 db nagy fej vöröshagyma
1 pohár joghurt
vaj
só vagy ételízesítő
őrölt fehér bors
A Joghurtos párolt csirke elkészítési módja:
Az apróra vágott sózott vöröshagymát a vajon megpirítom, hozzáadom a csirkét, átpirítom. Hozzáadom a joghurtot, kevés vizet és fedő alatt puhára párolom. Ízlés szerint borsozom. Köretnek párolt rizst, rizibizit vagy zöldséges rizst adok hozzá, amit a csirke hagymás-joghurtos-vajas szaftjával összemelegítek.
Ez nálunk a lyoni csirke "itthoni" változata.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gyopár, 2006. okt. 28. 14:06
A joghurtos párolt csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.