Spenótos pulykafasírt recept




25 dkg darált pulykahús
25 dkg parajpüré
1 tojás
kb. 1 csésze zabpehely
só
1 kk őrölt szerecsendió
1 kk őrölt kömény
4-5 gerezd zúzott fokhagyma
zsemlemorzsa
kevés olaj
A Spenótos pulykafasírt elkészítési módja:
A hozzávalókból összeállítjuk a fasírtot, majd kb. fél órát pihentetjük. Gombócokat formálunk belőle, megforgatjuk zsemlemorzsába, tepsibe rakjuk, 1-1 kiskanál olajjal meglocsoljuk őket. 200 fokon kb. 40 percig sütjük.
Paradicsomszósszal nagyon finom.
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: gyopár, 2009. máj. 22. 00:06
A spenótos pulykafasírt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.