Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Rizses, felvágottas krokett recept

Rizses, felvágottas krokett recept

Elkészítési idő 15 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Rizses, felvágottas krokett hozzávalói:
10-12 dkg. párolt rizs/maradék/
10 felvágott
1 db.tojás
1 teáskanál finomra vágott petrezselyem,
1-2 evőkanál liszt
a panírozáshoz liszt, tojás, és zsemlemorzsa, és olaj a sütéshez.


A Rizses, felvágottas krokett elkészítési módja:
A rizst keverje össze az apróra vágott felvágottal, 1 db. tojással, petrezselyemmel és annyi leszttel, hogy összetapadjon. 8 db. rudat formázzon, és hagyományosan panírozza be. Forró, bő olajban süsse ki. A z olajból kivéve tegye szalvétára, hogy a felesleges olajat leitassa.

Főzelékek mellé kitűnő csemege.


Kategória: Reform ételek receptjei


A rizses, felvágottas krokett elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook