Zabsüti/sós kenyérpótló recept
20 perc
Kalóriaszegény
100 kcal
10 gramm
50 g.rizsliszt
50 g.zabpehelyliszt
50 g.natúr apró zabpehely
50 g. cottage sajt
30 g. sütőmargarin
1 darab tojás
10 g.durvára vágott tökmag
10 g. napraforgó
10 g.lenmag
A Zabsüti/sós kenyérpótló elkészítési módja:
Az összetevőket kikeverjük,és kinyújtjuk félujjnyi vastagra.10 darabra vágjuk és sütőpapíron közepes tűznél kisütjük.Melegen rácsra rakjuk,ha kihült és megkeményedett mint egy keksz fémdobozba rakjuk őket.hetekig eláll.Általában krémeket /padlizsán ,brokkoli krém,avokádó krém/fogyasztjuk.
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: 2d5a00656a, 2009. ápr. 16. 10:14
A zabsüti/sós kenyérpótló elkészítési módja és hozzávalói.