Tárkonyos mártás recept


1 dl majonéz, 2 dl tejföl, 10 dkg tehéntúró, 1 teáskanál tárkonyos ecet, 1 evõkanál finomra vágott friss tárkonylevél, mokkáskanálnyi õrölt fehér bors, ugyanennyi só, kevés finomra vágott zöldpetrezselyem
A tehéntúrót villával áttörjük, belekeverjük a majonézbe, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot is. Hûtve kínáljuk.
A Tárkonyos mártás elkészítési módja:
A tehéntúrót villával áttörjük, belekeverjük a majonézbe, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot is. Hûtve kínáljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: elvira1, 2006. máj. 16. 19:06
A tárkonyos mártás elkészítési módja és hozzávalói.