Hagymamajonéz recept


Fûszeres majonézhab
15 perc
Nehézség: :
Hozzávalók: 2 dl majonéz, 1 dl tejszín, 1 gerezd fokhagyma, 1 csokor snidling, 1-1 teáskanál szardellapaszta, narancsszörp és reszelt citrom- vagy narancshéj, 1-1 mokkáskanál curry és törött fehér bors, 1 evõkanál apróra vágott kapribogyó, 3 evõkanál kefir, kevés mustár,
A majonézhez hozzáadjuk az összes alapanyagot, majd belekeverjük a tejszínbõl vert kemény habot. Jégbe hûtve kínáljuk. Tejszín nélkül egy hétig is eláll.
2 dl majonéz, 1 dl tejföl, 1 fej vöröshagyma, késhegynyi õrölt szerecsendió-virág törött bors, só
A Hagymamajonéz elkészítési módja:
A megtisztított vöröshagymát lereszeljük, és a többi hozzávalóval együtt simára keverjük. Hûtve kínáljuk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: elvira1, 2006. máj. 16. 18:47
A hagymamajonéz elkészítési módja és hozzávalói.