Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Káposztás-sárgarépás majonézes saláta recept

Káposztás-sárgarépás majonézes saláta recept

A Káposztás-sárgarépás majonézes saláta hozzávalói:
Hozzávalók: 1 fej idei káposzta kb. 1 kg-os legyen
3 szál répa
2 fej lila hagyma
1 nagy pohár tejföl
4-5 ek. majonéz

bors
3 ek. almaecet
pici cukor vagy édesítőszer


A Káposztás-sárgarépás majonézes saláta elkészítési módja:
Elkészítés: A káposztát vékony csíkokra gyaluljuk vagy szeljük, a répát a durva reszelőn lereszeljük, a hagymát vékonyabb szeletekre vágjuk. Az egészet egy nagy tálba halmozzuk, finoman sózzuk kb. 1 kávéskanál sóval, és időnként kevergetjük. Jó óra múltán megcsináljuk a muttyot' hozzá. A tejfölt összekeverjük a majonézzel, borssal, cukorral (helyettesítővel), ecettel, és a káposztás aprítékkal elvegyítjük.

Hűtőben érleljük.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A káposztás-sárgarépás majonézes saláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook