olaszos gönygyölt fasirt recept
45 perc
Az olaszos gönygyölt fasirt hozzávalói:
1kg darálthús
1 db tojás
1 paradicsomkonzerv
hagyma
fokhagyma
só
bors
pirospaprika
oregáno
15dkg gépsonka
20dkg reszelt sajt
Az olaszos gönygyölt fasirt elkészítési módja:
a húst a fűszerekkel, a tojással és a paradicsompürével öszedolgozzuk, a reszeltsajtbol is egy keveset bele rakunk. Alufólián ujnyi vastagra kilapogtattjuk befedjük a gépsonka szeletekkel, megszorjuk a reszeltsajtal. A fólia segítségével mint a beiglit feltekerjük,becsomagoljuk a fóliával,majd előmelegített sütőben tesszük. 25perc múlva a fóliát megbomtva saját zsírjával locsolgatva pirosra sütjük.
Hidegen-melegen is ehető de könnyeb szeletelni ha már kihűlt.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: martica, 2006. okt. 29. 13:03
Az olaszos gönygyölt fasirt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.